CONCURS: Hair-Transplant-Turkey.org ofera 3 premii a câte de 50 de euro!

Treaba e simplă: ca să participați, trebuie să îndepliniți următoarele condiții: 

  1. Fă o postare publică pe profilul tău de Facebook cu link către  http://www.hair-transplant-turkey.org/ și hashtag-ul #hairtransplantinturkey
  2. Distribuie (public) postarea de pe Facebook în care este anunțat acest concurs (adică aceasta)
  3. Completează formularul de înscriere disponibil pe site-ul http://www.hair-transplant-turkey.org/

Concursul începe luni, 5 februarie 2018 și durează până în 20 februarie 2018, ora 23:59. Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/Hair-Transplant-in-Turkey-534294873419496/; ei se vor ocupa de extragerea prin random.org, ei vor contacta câștigătorii, eu doar găzduiesc acest concurs.

Transplantul de păr este un tip de intervenție relativ recent, de care se poate bucura oricine, dar în special bărbații care chelesc devreme. Hair-transplant-Turkey.org este un site cu foarte multe informații utile despre procedurile de transplant de păr din Turcia, care te pregătește cum trebuie pentru o astfel de experiență.

De ce Turcia?

Bună întrebare. În ultimii ani am observat tot mai des că vedete de la noi se vindecă de diverse boli sau își fac tot felul de implanturi în Turcia. Până la urmă, tot ne-au cucerit turcii cu ceva! Cu serviciile de calitate, la prețuri mai mici decât în vest.

Este o piață mult mai dezvoltată, Turcia având o populație de 80 de milioane de locuitori, drept urmare exista medici specialiști cu mai multă experiență în transplantul de păr. Puterea lor de cumpărare este mai mare decât a noastră, deci e oarecum logic să aibă clinici mai mari și mai moderne, medici mai școliți și cu mâna mai formată.

În clinicile turcești se utilizează o tehnică modernă, cu un grad de eficiență foarte crescut – FUE, adică follicular unit extraction (detalii aici). De asemenea, echipamentele folosite sunt foarte performante, asigurând o precizie mai mare la transplantarea firelor de păr și nu în ultimul rând, prețurile sunt mult mai mici în Turcia față de cele din alte țări.

De ce transplant de păr?

Pentru că fiecare om are dreptul să aleagă cum vrea să arate, iar alopecia e una dintre palmele pe care ni le dă genetica fără să avem drept de veto. Nu poți comenta, nu poți mânca mai multe nuci ca să nu îți cadă părul; pur și simplu, când decide să te părăsească, rămâi chel. La propriu. Dacă nu-ți covine acest aspect, din fericire, acum ai alternative: poți să adopți un look cool, de motociclist ras în cap, îmbrăcat în piele și acoperit de tatuaje, sau poți să faci un transplant de păr.

„Pierderea părului din cauze ereditare, în rândul bărbaților, cunoscută sub denumirea de alopecie androgenetică, este cea mai răspândită. La baza ei stă efectul dihidrotestosteronului (DHT) asupra foliculilor de păr predispuși genetic, în timp ce alopecia androgenetică se manifestă absolut la fel în rândul tuturor indivizilor, acest proces poate fi însă influențat, în diverse condiții, de către alți factori care pot duce mai devreme și mai rapid la căderea părului – factori precum stresul, pierderea în greutate, medicația (steroizi anabolici), deficiența de vitamina D nu ar trebui subestimați” – dr. Adolf Klenk.

Termeni și Condiții

  1. Concursul se defășoară până pe data de 20.02.2018. Cei 3 câștigători vor fi stabiliți pe 21.02.2018 prin random.org și vor fi anunțați pe pagina de Facebook a Hair-Tranplant-Turkey.org.
  2. Pentru a participa la concurs, trebuie să respectați toate cele 3 condiții de mai sus.
  3. Vă rugăm să completați formularul de înscriere în concurs disponibil aici cu datele personale reale, astfel încât să puteți intra în posesia premiului.
  4. Premiul va fi trimis fie prin Paypal, fie prin transfer bancar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.