Concurs HP de Dragobete

Ştiu că vă întrebaţi ce s-o fi întâmplat cu blogul meu, de a devenit roz de o săptămână încoace. S-a „întâmplat” că oamenii de la HP mi-au oferit un netbook HP Compaq Mini 110 [eu l-am trecut într-un wishlist pentru Crăciunul viitor, dar Moşu’ mă iubeşte mai mult decât credeam eu] şi dărnicia lor nu se opreşte aici. Un al doilea laptop micuţ şi drăguţ va fi oferit unuia dintre cititorii / comentatorii acestui blog.

Să nu credeţi că-l dăm pe ochi frumoşi! Nu, trebuie să munciţi pentru el, dar nu foarte mult, pentru că, din fericire, cei de la HP au şi alte treburi cu care să-şi bată capul şi n-are nimeni chef să citească poveşti kilometrice. Să n-o mai lungesc, iată ce trebuie să faceţi pentru a câştiga un HP Compaq Mini 110: lăsaţi un comentariu în care să explicaţi cum v-aţi distrat de Valentine’s Day. Plus: Valentine’s Day este mai tare decât Dragobetele pentru că… Atât, mă, atât!

Concursul se încheie pe 23 februarie, iar câştigătorul netbook-ului HP Compaq Mini 110 va fi anunţat pe 24 februarie 2010. Criteriile după care se aleg câştigătorii sunt strict secrete, eu voi propune câţiva participanţi  – pe baza acestor criterii, bineînţeles -, iar cei de la HP vor alege câştigătorul. Cei care au trecut pe la Daily Cotcodac ştiu cum se câştigă concursurile astea. :D

Totul este să ne daţi un răspuns amuzant, sucit, altceva decât „am petrecut de minune, iar Valentine’s Day e cea mai tare sărbătoare”. Dacă tot stăm să le citim pe toate, măcar să şi râdem. Nu vă alarmaţi dacă nu vă apar comentariile imediat. Fiecare comentator nou pe aici trebuie să aştepte validarea primului comentariu, după care e liber să comenteze.

Succes!

465 thoughts on “Concurs HP de Dragobete”

 1. Deci din start, Valentine’s Day SUCKS!!! Chiar nu inteleg de ce trebuie sa existe si ziua indragostitilor. Daca chiar e sa iubesti pe cineva e ziua ta every day. Nu ma intereseaza nici dragobetele, practic nici nu stiu ce reprezinta.

 2. Gata, am de citit 450 de comentarii, ca să apuc să le şi parcurg pe toate, le închid. Cine a vrut să comenteze până acum a făcut-o.

 3. de Valentine am mintit la greu pe toata lumea ca ies cu gagica, o petrec si dupa aia o iubesc de-i merg fulgii,si de fapt am mintit ca un porc, ca sa nu par milog in ochii lor. Care gagica? as vrea eu, dar ale naiba costa scump pe 14…Dragobetele e mai cool ca Valentin ca nu te mai agaseaza toti, te agaseaza doar toate.

 4. intre valantine’s si dragobete diferenta e cam cat de la o pereche de catuse cu blana roz ( si cele aferente) si o zi de post( si cele aferente).

  p.s. pentru cei ce nu stiu, dupa 14( valentine’s)a inceput postul pastelui si prietenul meu devine un soi de fanatic ortodox, asa ca de dragobete, va spun,e trist. nu beau nici lapte,nici profiterol nu mananc, nici nu fac amor(ca de sf. Valentin ,si mai tanjesc si dupa un hp roz. E chiar nedrept. Sper sa se echilibreze situatia. A voastra supusa Delicia, zisa in zilele astea de restriste si… sobolete ( cu sh)

 5. Potrivit cu Dragobete ar fi sa mergem, ca in basme, la parinti sa le ceremm straiele de la nunta lor, armele (palosul, arcul cu sagetile) si , costumati ca la Muzeul Satului, sa purcedem la o petrecere in spiritul plaiurilor mioritice.
  Valentins Day are avantajul modernitatii, al vremurilor ceva mai actuale sustinute de marcheting si putin snobism.
  Care e mai tare? Raspunsul este ” DA” (ca in bancurile seci), cu conotatia DRAGOSTEA ADEVARATA!

 6. Luna cand te umpli de rahat

  Oameni buni nu mai pot cu astia Dragobetii, Valentinii, martisoare, ziua Muierii si alte asemenea sarbatori prin care ne aratam recunostinta sexului frumos si slab (de ce slab? Nu stiu, ca mai toate fetele in ziua de azi sunt niste mici balene fleoscaite), caram flori, infimgem martisoare, bomboane, iesiri la pub-uri , bilete de vacanta, cadouri si alte cacaturi, ne dam de ceasul mortii sa le demonstram cat le iubim noi apoi plecam la amante. Deja am o greata masiva de tot tambalaul de pe posturile de televiziune, din ziare, de baloane sub forma de inimioara de parca am merge la femei sa le iubim inimioara. Ce dumnezeu facem tot anul? Bem , mulgem vaca vecinului, ne scarpinam la oua, venim beti ca porcii acasa, apoi hoooopaaa…. e Dragobete maaaa…sa ducem niste iarba animalelor ca mor dracu de dorul nostru.

  Cine este Dragobete:
  Dragobete este considerat a fi fiul Dochiei (cine e asta nu mai am chef sa caut pe google), un barbat chipes si futacios nevoie mare. Nu bland ca Valentin, ci obsedat de muieruste, el era la daci zeul care, oficia in cer la inceputul primaverii nunta tuturor animalelor. In concluzie suntem niste animale care momim prada ca sa le frecam apoi menta. Eu as vrea sa si-o traga Valentin cu Dragobete ca si asa sunt la moda relatiile gay.

  Cine este Valentine’s?

  Unii vorbesc de Sfintul Valentin de Roma, preot, si Sfintul Valentin de Terni, episcop. Altii cred ca este vorba de una si aceeasi persoana.

  Eu cred ca erau doi si erau gay. Sarbatorim o sarbatoare gay hahahahaha super tare.

  Intrebare:

  Te-ai umplut de rahat de Dragobete sau Valentine’s?

  Drujba – Vidanjor de serviciu!

 7. Bre, io mi-am petrecut noaptea aia la serviciu, sughiţând… Pi la o bucatî di noapti o pârdalnicî di linie di naltî tensiuni cari alimenteazî ceva (multi, recunosc) hoteluri din Mamaia o avut aşa un chef sî crapi, cî o lasat cam un sfert din staţiuni pi-ntuneric. Am incercat io sî li dau corent da cum o bele nu vini niciodatî sânguricî, s-o strîcat şî rezerva, cî în noaptea ceia o cam plouat la mal di mari. Neagrî. (Dacă pun mâna pe ăla de-l cheamă Murphy, îi rup gâtul nenorocitului).
  Ei, şî s-or gândit la mini in noaptea ceia tăţ ăia di or vrut sî sî distrezî, aşa după cum i-o tăiet capu şî i-o dus buzunaru, sărbătorind cari Valantines day, cari Ballentine day, di nu măi ştieu beţii di ei undi sânt şî pi cini sărbătoresc. Da’ număru meu di telefon cre’cî-l ştii tătî lumea. Or auzît urechili meli numili la tăţ sfinţâi din ceriu. Am aflat lucruri pi cari nici macar nu li bănuiem dispri rudili meli până la a şăptea spiţî. Şî celi măi multi chestii le-am aflat dispri sexualitatea me. La fo doi, cari or vinit cu idei noi chiar le-am mulţămit din inimî, lor şî babacilor lor, pentru educaţia aleasî primitî di acasî. Da’ la ăia mulţi le-am zîs numa: „Mulţămesc, la fel şî la ‘mnevoastrî!”, cî noi tre sî fim politicoşi cu clienţii. Mulţi din ăia di m-or sunat cre’că-s patroni de agenţii de turism. Numa’ cî stau tari rău cu ofertili, cî tăţ m-or trimis într-un sângur loc. Mă tem cî-i paşti falimentu’.
  Da’ tot nu ştiu di ci am sughiţat atâta…

 8. Treaba asta cu îndrăgosteala este foarte serioasă, dom’le! Moţ-cocoţ trebuie să fii pe 14 februarie îndrăgostit că altfel ai băgat-o pe mânecă. Cum adică să nu fii şi tu în rândul lumii? De ce să nu contribui şi tu la îndeplinirea target-ului de vânzări la tot felul de obiecte inutile da’ sugestiveee, tatăă?… De ce să nu vezi inimioare pe post de surogate la hormoni tropăitori?
  Ce mai la deal, la vale, în ziua împricinată, dis-de-dimineaţă, m-am trezit cu gândul la fapte mari. Trebuia să mă îndrăgostesc. Dacă-i musai, musai . Zis şi făcut. Foarte optimist m-am aranjat, frezat, parfumat şi am purces la simţit. Nu mai conta pentru cine, tot otova. O actriţă, o fotografie, tanti Tanţa de la lemne, motanul castrat al Norei, idoli de tot felul se găsesc. Spaima că mă exclude „sistemu’” cu un şut în dos era mult mai mare decât cea de simţit fluturi în stomac şi avioane în tărtăcuţă. Măi, şi m-am scremut, m-am scremut da’ n-am putut să (pro)creez nici un sâmţ mai de Doamne-ajută. Nici măcar o răsuflătură anemică acolo. Eram constipat rău. Apoi, nah, mi-am zis, cu ceilalţi cum o fi? Chiar toţi sâmţesc atât de elevat în ziua aceasta?
  Dintr-o dată, m-o pocnit o lumină fix în moalele capului. :D
  Măi, să fie! Orice sistem se poate fenta. Ipocrizia şi profitorii s-or inventat cu mult înaintea acestei zile care… nu mai e ce-a fost… Aşa că… mă lăsaţi?

  Când eram în culmea iluminării, ţrrr…interfonul:

  – Valentine’s day, Valentine, dai… si tu ceva de băut de ziua ta¬? Erau trei, Doamne… şi toţi trei… prietenii mei! Ah, aţi înţeles? Mă numesc Valentin.

 9. Valentine’s Day l-am petrecut cu iubitica.
  E mai fain decat Dragobetele din 2 motive:
  1. Ca nu ma calca pe picior ca sa aiba rolul dominant in relatie asa acum a citit prin reviste ca se face de Dragobete
  2. Ca pot sa-i dau orice cadou imi trece prin cap ca oricum pina de Dragobete trebuie sa-l schimb cu ceea ce dorea ea de fapt dar nu imi spusese.

 10. Pingback: Milimetric am ratat un premiu | Kaysha's
 11. Pingback: Painkiller.ro » Blog Archive » Multinationalele sunt prietenii nostri!

Comments are closed.