CONCURS SMYK: voucher de 100 de lei

SMYK All for kids, retailerul polonez specializat în comercializarea de produse pentru copii, deschide cel de-al nouălea magazin în România, în data de 23 iunie 2017. Magazinu este situat în Deva, în aripa renovată din Shopping City Deva. SMYK este un fel de univers al copiilor și părinților, pentru că aici găsiți lucruri destinate exclusiv celor mici: jucării, accesorii, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru omuleții cu vârste cuprinse între 0 și 14 ani.

Pentru cititorii și cititoarele acestui blog care sunt din Deva, Hunedoara și împrejurimi, am un concurs care începe astăzi și se încheie în 23 iunie. În 24 iunie anunț cine a câștigat și din 25 iunie puteți deja folosi premiul, care constă într-un voucher în valoare de 100 de lei, pe care îl puteți folosi în magazinul SMYK din Deva, în perioada 25-30 iunie 2017.

Condiția pentru a participa la concurs este să dați like paginii de Facebook a blogului și să răspundeți, într-un comentariu la acest articol, la întrebarea:

Unde se deschide noul magazin SMYK din Deva?

Este simplu, știu. De aceea câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și anunțat în data de 24 iunie. Mult succes tuturor!

Cu ocazia deschiderii magazinului din Shopping City Deva, SMYK All for kids România a pregătit o serie de oferte și activități pentru părinți și copii. Astfel, cei care ajung în perioada 23 – 25 iunie 2017, vor putea achiziționa jucării cu reduceri de 20% sau îmbrăcăminte și încălțăminte din colecția Primăvară – Vară reduse cu 30%. De asemenea, în ziua deschiderii magazinul vă așteaptă cu o serie de surprize pentru părinți și copii, cum ar fi fotografii magnetice instant, face painting și modelaj de baloane sau tombolă cu premii instant constând în jucării. Mai multe informații despre produsele aflate în promoție găsiți pe site-ul SMYK.

Despre SMYK All for kids: SMYK All for kids este retailerul specializat în comercializarea de jucării, articole de puericultură, accesorii, îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii de la naștere până la vârsta de 14 ani și toate acestea „sub un singur acoperiș”. SMYK All for kids oferă un portofoliu cu propriile sale branduri de haine – Cool Club, și de jucării – SMIKI – precum și multe mărci globale, cum ar fi LEGO, Hasbro, Mattel. Magazinele SMYK All for kids se găsesc în 4 țări sub acest brand, și sub brandul Spiele Max în Germania. În România, SMYK All for kids este prezent în nouă locații din București și din țară: Vivo! Constanța, AFI Palace Cotroceni- București, ParkLake Shopping Center- București MegaMall – București, Promenada Mall- București, Afi Palace – Ploiești, Shopping City – Galați, Shopping City –Timișoara, Shopping City – Deva.

Update: Câștigător este comentariul lui David Orsolya. Mulțumesc tuturor pentru participare și felicitări câștigătorului/-oarei.

29 thoughts on “CONCURS SMYK: voucher de 100 de lei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.