Copiii în Vestul Sălbatic – expoziție interactivă, în Shopping City Deva

Shopping City Deva îi invită pe cei mici la expoziția interactivă Kids in the Wild West. Până pe 28 noiembrie 2016, între orele 10:00 și 20:00, copiii intră în rolul de pionieri ai Vestului Sălbatic, descoperindu-i secretele și istoria prin activități distractive! Timp de 45 de minute, micii aventurieri vor traversa un traseu special amenajat, în care vor descoperi o mină de aur, se vor duela cu bandiții și multe altele! 

Încă din primele minute ale experienței, copiii se vor costuma în cowboy sau indieni, pentru a se integra perfect în lumea western. Călătoria lor inedită începe în Orașul din deșert, unde vor descoperi obiceiurile locului, dar și cum era organizat un astfel de oraș.

Urmează aventura prin mină, unde copiii caută aur și îl extrag cu uneltele specifice – vor fi „detonări de dinamită” și vor avea la dispoziție vagoane pentru strângerea aurului. Cu aurul strans, copiii își vor putea cumpăra un cal, trecând astfel la următoarea etapă a călătoriei: cursele de cai (extrem de populare în Vestul Sălbatic).

Urmează focul de tabără al cowboy-lor, în jurul căruia se vor strânge copiii și vor sta la povești. Alături de oamenii locului, vor învăța cântecele specifice și vor cânta la muzicuță. Călătoria continuă cu dueluri cu pistoale de jucărie, dar și cu prinderea celor mai de temut bandiți din Vestul Sălbatic. Apoi, vizitatorii vor afla despre bandiții din Vestul Sălbatic și vor face poze cu afișele haioase Wanted.

Aventura se încheie cu satul indienilor. Micii exploratori vor intra într-un cort tradițional, unde vor descoperi cât mai multe despre triburile de indieni, civilizația și obiceiurile lor. Toți copiii vor primi diplome pentru curajul dovedit în Aventura din Vestul Sălbatic.

Pe tot parcursul traseului, copiii vor fi supravegheați de ghizi specializați, care vor răspunde la toate întrebările celor mici. Biletul costă 10 lei și poate fi cumpărat de la Info Desk. Pentru grupurile organizate, de minimum 15 copii, pretul unui bilet este de 7 lei de persoană. Pentru a programa o aventură, cei interesați pot trimite un e-mail pe adresa [email protected] sau pot suna 0254-232.500.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.