Crediterie: credit instant

Îmi amintesc o vorbă din tinereţea tatălui meu [pentru că m-a făcut la 25 de ani, pot considera că am făcut şi eu parte din tinereţea lui]: „O bere la mine fuge!”, vorbă pe care o spuneau glumeţii pe la restaurante şi terase. Replica era „Patinează şi n-ajunge”, dar de fiecare dată ajungea şi berea, în ciuda replicii. :)

Avem langoşerie, sandwicherie, shaormerie, ba chiar şi Nutellerie, aşa că a venit vremea să luăm şi creditele mai uşor. BCR lansează CREDITERIA, un concept care accentuează ideea de credite rapide, care se acordă cu uşurinţa cu care comanzi un fel de mâncare.

Oferta Divers BCR este un „meniu” de credite din care oricine îşi poate alege creditul care-i place. În felul ăsta, BCR îşi doreşte să se apropie de clienţi, oferindu-le credite mai ieftine, uşor de înţeles şi care să le acopere nevoile şi posibilităţile financiare. E ca şi cum ai merge la fast food şi ai cere un hamburger cu salată şi ketchup, dar fără maioneză. Ştii exact ce vrei şi primeşti exact ce ai cerut.

Pentru obţinerea unui credit de la „crediterie”, nu mai ai nevoie de o sacoşă de acte, ci doar de adeverinţa de salariu şi fişa fiscală. E atât de simplu. În plus, la crediterie nu sunt preţuri mari, ca la un restaurant de lux. De exemplu, pentru un credit de 15.000 de lei vei plăti o rată lunară începând de la 250 de lei.

Detalii despre creditul Divers BCR găsiţi aici.

6 thoughts on “Crediterie: credit instant”

  1. e ft bine ca sa renuntat la „caietul” cu acte,era enorm de greu sa faci rost de toate, timp pierdut pe la cozi si nervi,dar cu mai putine acte nu crezi ca se va inmultii infractionalitatea?

  2. S-a redus birocratia, ceea ce e foarte bine, dar dobanzile tot mari raman… Ar trebui sa faca si ei un program pentru cei cu salarii mai mici, sa fie dobanzi reduse. Asta ar ajuta cu adevarat.
    Denisa, ai zis ca la 15.000 platesti de la 250 pe luna, dar nu ai mentionat ca acel credit e pe 10 ani si ca la sfarsit ajungi sa dai mai mult de 30.000 inapoi. This is a rip-off! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.