Cucerește Barcelona [cu Dove]!

Așa cum am mai scris aici, concursul Dove continuă, la fel cum continuă și căutarea Ambasadoarelor Dove*. Poți fi chiar tu următoarea Ambasadoare a frumuseții naturale și poți câștiga și alte premii.

Ca să devii Ambasadoare Dove, trebuie să urmezi cinci pași:

 1. îți cumperi un gel de duș Dove Visible Care
 2. îl încerci
 3. îți creezi un cont pe site
 4. recomanzi Dove Visible Care la cinci prietene
 5. revii pe site, unde povestești cum ți s-a părut gelul de duș Dove Visible Care, postezi pe forum, te faci remarcată și te pregătești pentru titlul de Ambasadoare Dove.

Eu particip în campania asta nu pentru că mi-aș dori să devin Ambasadoare [nu mi-a plăcut niciodată să fiu în centrul atenției!], ci pentru că am încredere deplină în produsele Dove și deci și în promisiunile pe care le face Dove. Așa că n-am avut nici o surpriză atunci când am folosit gelul de duș Dove Visible Care: știam la ce să mă aștept și am primit ce mi s-a promis: o piele mult mai fină.

Am încercat Dove Visible Care Renewing, care a fost creat pentru pielea normală, pe care o reface și o hrănește. Nu am ce să vă spun: Dove a promis și a „livrat”, exact așa cum m-am așteptat. Nu trebuie să-l recomand din proprie inițiativă, de când am început să-l folosesc, pielea mea a devenit și ea ambasaroarea gelurilor de duș Visible Care!

Ce-mi mai place [mult!] la produsele Dove este mirosul: nu am găsit până acum vreun produs care să nu miroasă superb. Gelurile de duș Visible Care nu fac excepție, ca să nu mai zic că au și textura unui balsam de păr – nu sunt geluri de duș, ci geluri-cremă.

Așadar, cine vrea răsfăț de cinci stele în Barcelona nu trebuie decât să testeze acest gel de duș senzațional.

* Despre Ambasadoarele Dove nu v-am povestit încă nimic. Până acum, sunt patru Ambasadoare Dove – VIP:

 • Oana Cuzino
 • Kinga Varga
 • Monica Anghel
 • Alice Năstase

Cele două Ambasadoare care şi-au câştigat acest titlu sunt Lucia Macovei şi Cătălina Coca – felicitări amândurora! În curând vom afla şi numele Ambasadoarei Dove din luna mai.

În încheiere, mai trebuie să vă spun că Dove organizează un concurs şi pe pagina de Facebook. Ne vedem pe Facebook, blog sau forum?

10 thoughts on “Cucerește Barcelona [cu Dove]!”

 1. De vreo 4 ani folosesc sapunul Dove pentru barbierit. Il aplic cu pamatuful si ma barbieresc excelent. Si sincer la 42 de ani pielea fetei mi-e extrem de fina. De asemenea nu folosesc decat gelul de dus de la Dove. Sunt barbat, dar il folosesc cu cea mai mare placere. E o marca deosebita. Zic ca e cea mai buna.

 2. Pingback: Denisuca – nevastă de Coşmar » Voi ce ritual de îngrijire aveți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.