Cum a demisionat Constantin Zgâmbău din Primăria Hunedoara

În stilu-i caracteristic, Constanin Zgâmbău nu a făcut-o nici pe asta fără o pată de culoare. Din păcate, pentru că-i ştiu – în mare – povestea şi pentru că îmi imaginez că nu-i uşor să lucrezi cu Ovidiu Hada, primarul Hunedoarei, pata de culoare pe care pictorul Constantin Zgâmbău a dat-o plecării sale din primărie este maronie. Şi asta nu din vina lui.

demisia lui constantin zgambau

demisia lui constantin zgambau

Să fie într-un ceas bun! :D

9 thoughts on “Cum a demisionat Constantin Zgâmbău din Primăria Hunedoara”

  1. Denisa, Google nu e tocmai sursa corecta daca vrei sa afli ceva despre cineva, daca te injura cineva ori spune ceva urit despre tine chiar pe nedrept google imediat arata, daca era asa cum scrie Google despre mine de exemplu trebuia de mult sa-mi fac harakiri :)…Zgâmbău a vrut sa schimbe Orasul Hunedoara, a vrut sa aduca progresul si civilizatia dar din pacate cu o rindunica nu se face primavara, …Sint unii oameni care se casatoresc din dragoste si apoi observa ca s-au inselat..asa e si cu alegerile ..crezi ca cineva e bun apoi vezi ca te-ai inselat, e bun doar pentru familie si prieteni…Pentru unii muma pentru altii ciuma..asa e primaru Hunedoarei.

  2. Il cunosc foarte bine pe constantin zgambau am fost coleg cu el la scoala de arte din hunedoara sub conducerea domnului profesor Fazekas Tibor, eram tineri pe atunci si pot sa spun ca intotdeauna a fost un”rebel”.

  3. Primarele este doar un om pe care nu-ljudec, nu am fost primar niciodată aşa că meritele lui se văd în ochii celor mulţi. Problema este că primarele a tăcut mâlc atunci când avăzut cum un colos cu 15000 de angajaţi se transformă într-un nimic, cum utilaje de milioane se transformă în aemifabricate ce merg, Dumnezeu ştie unde. Am tot respectul pentru dl Z, cu o floare nu se face primăvară şi nici cu un „rebel” nu se face o revoluţie. Der la moartea lui Decebal noi nu am mai avut conducători cu verticalitate în acţiuni. Singura şi unica mare realizare a fost căruţa cu două proţapuri, stricto-senso cu capacitatea conducătorilor de a găsi justificări pentru reAlizările lor distructive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.