Cum ar arăta lumea fără bărbaţi

Articol inspirat de ăsta şi scris ca un răspuns la el.

 1. La televizor, presupunând că acesta ar fi fost, totuşi, inventat de o femeie şi nu de John Logie Baird, am vedea şi mai multe reclame la tampoane, şi astea inventate de un bărbat.
 2. Vibratoarele ar fi cele mai bine vândute produse.
 3. Berea ar fi doar una dintre multele băuturi disponibile pe piaţă.
 4. Pentru că nu întâlneşti prea des femei care să lucreze în construcţii, toată lumea ar locui în corturi roz sau cel mult în case de chirpici vopsite în culori „vesele”.
 5. Sutienul „push-up” ar fi o invenţie redundantă.
 6. Nu ar mai exista cercetători britanici, oameni de ştiinţă ori progres tehnologic, pentru că nu ar mai avea cine să facă lucrurile complicate pe care bărbaţii le fac ca să impresioneze femeile.
 7. Toate revistele glossy care le dau femeilor sfaturi despre cum  să-şi impresioneze iubiţii ori să-i „deblocheze emoţional” ar fi absolut inutile. Jurnalistele „glossy” ar avea cariere strălucite în agricultură.
 8. Nu ar exista politică, ci doar bisericuţe sau „grupuri de interes” în care acceptarea noilor membre s-ar face pe baza unor criterii foarte subiective.
 9. Continuaţi voi?

11 thoughts on “Cum ar arăta lumea fără bărbaţi”

 1. Fara barbati nu ar fi femei … toti am avea acelasi sex si ne-am inmulti prin diviziune ,cred ca ar fi in floare narcisismul…))

 2. Citind amandoua articolele, concluzionez ca lumea fara femei ar fi gay, dar plina de distractii, pe cand lumea fara barbati ar fi destul de dull. Nici industria vibratoarelor nu ar exista, si lumea ar fi plina de virgine, pentru ca, nu-i asa, barbatul e ala care a inventat sexul si coruptia sexuala, femeia putand trai si fara daca nu ar initia-o nimeni. :)

  Si din cauza ca lumea ar fi plictisitoare, peste tot ar fi numai plansete si jale, ca de ce a facut Dumnezeu lumea asa si nu a pus si niste barbati in ea, ca sa aiba si femeile pe cine sa faca sa se spanzure in pod. :)

 3. Manu, tu realizezi ca ai postat la un post care era ingropat de mai bine de doua luni?!? Mie chestia asta mi se pare spam pe fata mai ales ca dai si link catre siteul tau. RUSINICA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.