Cum vă mai suportă pământul?

Western Union şi Poşta Română derulează o promoţie. Dacă efectuezi patru tranzacţii WU prin Poşta Română, poţi câştiga chestii, iar la fiecare patru tranzacţii, primeşti garantat un suport CD/DVD „pentru colecţia ta de muzică şi filme”. Bineînţeles că la cuvântul „suport” apare şi nelipsita steluţă, iar mai jos aflăm că „în promoţie se acordă: 3 LCD-uri, 3 camere video, 3 Home Cinema-uri şi 6.500 de suporţi pentru CD/DVD”.

western union

Oameni buni, pluralul pentru suport este suporturi, nu suporţi! La fel cum spunem plase şi nu plăşi sau case şi nu căşi, în loc de suporţi, spunem, dacă avem habar de gramatica limbii române, suporturi.

Şi iarăşi revin la o întrebare de acum câteva luni: nu ar fi normal să existe un Birou pentru corectura reclamelor? Se bagă cineva? Nu de alta, dar eu m-am săturat de reclame stupide şi cu atât mai mult de reclame pline de greşeli.

5 thoughts on “Cum vă mai suportă pământul?”

  1. tare faza :)) am auzit zilele trecute la tv cum cristi chivu l-a cucerit pe maria nu stiu care :)) nu stiu cand si-a facut maria schimbare de sex da interesanta treaba.

  2. Buna intrebare cu cum va mai suprta pamantul. Lasand la o parte greselile de gramatica, serviciile lor sunt indoielnice iar WU sunt extrem de scumpi. Deci cine-i mai suporta cu asa tarife? Ca eu una n-am folosit niciodata serviciul asta din cauza pretului. Sunt multe alte metode sa eviti comisionele nesimtite WU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.