Ce am primit în cutia Pick N Dazzle

V-am promis că vă arăt ce am primit de la Pick N Dazzle. Produsele sunt personalizate, în sensul că au fost alese special pentru mine de către specialiştii Pick N Dazzle, deci să nu vă imaginaţi că veţi primi aceleaşi lucruri ca şi mine. Fiecare clientă primeşte produse care i se potrivesc, în funcţie de răspunsurile pe care le-a dat la completarea profilului de pe site.

Eu sunt mulţumită de ce am primit, iar în cele ce urmează, o să vedeţi fiecare produs în parte. 

După ce m-am conectat cu Facebook, mi-am completat profilul şi am selectat pachetul Premium Packs, cel care conţine produse de lux. Două zile mai târziu, curierul mi-a adus acasă pachetul. Am aşteptat să montez camera de filmat pentru că am vrut să şi filmez momentul în care desfac coletul şi descopăr produsele primite – pentru o reacţie autentică, o să vedeţi.

Aşa cum am mai spus, sunt foarte mulţumită de ceea ce am primit şi între timp m-am interesat de preţul produselor pe care mi le-au trimis cei de la Pick N Dazzle: doar cu crema hidratantă şi oxigenantă Naobay, care conţine ingrediente naturale în proporţie de 98,85%, mi-am „scos” banii, pentru că ea costă 56 de dolari. Este o cremă foarte bună, am început deja să o folosesc şi pe tenul meu se simte şi se vede că-i prinde bine. Fardul de ochi Teeez Spectrum of Stars Eyeshadow costă – ţineţi-vă bine! – 19,95 lire sterline!!!. Mănuşa demachiantă GLOV costă 12,90 euro, iar lip gloss-ul Teeez costă 12,95 şi se găseşte la jumătate de preţ, la reducere. Per total, cred că e o afacere foarte bună.

Valoarea totală a coletului este mai mică cu până la 40% faţă de situaţia în care ai cumpăra fiecare produs în parte, direct de la brand-uri. Asta se întâmplă în special dacă alegi acest serviciu pe o perioadă de şase luni.

E adevărat, nu ştii ce vei primi, dar dacă îţi place să primeşti cadouri, sigur o să-ţi placă să îţi faci singură cadouri despre care ştii sigur că ţi se potrivesc, pentru că ele sunt selectate în funcţie de răspunsurile pe care le-ai dat atunci când ţi-ai completat profilul! Când am primit cutia de la Pick N Dazzle, am scuturat-o aşa cum facem cu toate cutiile în care sunt cadouri pe care încercăm să le ghicim. E o senzaţie care nu are cum să nu-ţi placă! Cum s-a desfăşurat descoperirea cadourilor de la pick N Dazzle puteţi vedea în filmuleţul de mai jos, iar fotografii cu produsele am pus tot aici.

Una peste alta, este o experienţă pe care mi-ar plăcea să o repet şi pe care v-o recomand tuturor – şi o să le-o recomand şi prietenelor mele cărora nu le place să se plimbe prin magazine în căutarea produselor potrivite.

De Crăciun, Pick N Dazzle are o promoţie foarte faină: dacă cumperi timp de 6 luni serviciul Pick N Dazzle, vei primi trei cadouri diferite: în prima, a treia şi a şasea lună. Mai multe detalii aici: http://pickndazzle.com/Christmas.

Video: unboxing Pick N Dazzle

3 thoughts on “Ce am primit în cutia Pick N Dazzle”

  1. comanda pickndazzle

    Asta este ceea ce am primit eu de la PickNDazzle.Nu stiu cat de bine se observa in imagine asa ca o sa le si enumar :un Sampon Revitalizant antimatreata,un Lipgloss incolor dar in aceleasi timp si hidratant,o Lotiune de curatare pentru ten foarte sensibil si o Crema pentru intarirea unghiilor plus o mostra pe care am ratacit-o momentan.(oops)
    Per total sunt extrem de multumita de ceea ce am primit si cred ca asta este si ideea principala.Cred ca este foarte putin probabil sa nu -ti placa ceva din ceea ce primesti pentru ca totul e conform profilului completat .O alta parte grozava si plina de egoism este ca nimeni nu va pofti la bunatatile tale.
    ps:Cine spune ca nu s-a simtit ca o printesa cand a deschis cutia minte,minte,minte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.