Dacă vrei să-l vezi pe Gog, intră la mine pe blog!

Cristian Gog vine la Deva în 24 aprilie, de la ora 19, ca să ne prezinte un show de mentalism.

Pentru mine, Cristi Gog a fost una dintre surprizele plăcute ale anului trecut. L-am întâlnit într-un pub din Bucureşti, după un eveniment organizat de Manafu, şi am stat la poveşti urlate [era muzica dată tare] timp de vreo două ore. Am constatat că este un om excepţional – nu vă pot da detalii, dar vă pot spune că pentru mine, Cristi Gog este un mare om într-o mare de oameni.

Din ce-am citit eu pe la bloggerii clujeni, spectacolele făcute de Cristi Gog sunt într-un mare fel şi ar fi păcat să-l rataţi pe ăsta, dacă sunteţi din Deva sau de prin împrejurimi. Aşa că împreună cu organizatorii spectacolului, dau cinci invitaţii duble la show-ul de miercuri, de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva. Dacă vreţi să primiţi o invitaţie dublă, nu trebuie decât să-mi spuneţi cum aţi auzit de Gog şi de ce vreţi să mergeţi la show-ul IMPOSIBILITĂŢI. 

Cristi Gog - IMPOSIBILITĂŢI

Cristi Gog – IMPOSIBILITĂŢI

Dacă se înscriu mai mult de cinci persoane, voi extrage cei cinci câştigători prin random.org. Aveţi timp până luni la ora 23:59 să vă înscrieţi lăsând un comentariu la acest articol. Succes!

P.S.: Şi la Sebi se pot câştiga cinci invitaţii.

15 thoughts on “Dacă vrei să-l vezi pe Gog, intră la mine pe blog!”

  1. Cand aud Cristian Gog ma duc cu gandul la „Romanii au talent”…Mi-ar placea sa vad show-ul de la Deva…Asa ca ma incriu si eu la concurs!

  2. Am postat în viteză de la birou și după ce am apăsat Submit mi-am dat seama ca nu am scris tot. :( Revin, dacă nu este cu supărare, acum când am timp. L-am văzut și eu ca toată lumea la Românii au talent. Știu că nu are puteri supranaturale. Mintea lui sclipitoare, autocontrolul și imensa muncă pe care o bănuiesc în spatele „magiei” lui mă fascinează. De aceea mi-ar plăcea să îl văd.

  3. Poate sustine un spectacol si prin bucuresti. Mi-as dori sa il vad live, pentru ca am impresia ca e o diferenta majora intre ceea ce se vede la TV si ce se intampla la spectacole.

  4. centrul cultural drăgan muntean din Deva? Ma scuzatz , da nu se numea casa de coltura? Io cand beam o bere la botu’ calului asea-i zicea.

  5. ca multi altii, am auzit de el pentru prima oara la Romanii au talent. ulterior a mai aparut si in alte emisiuni tv
    ne-a tinut cu sufletul al gura pe toti, dar a meritat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.