Dare de seama din Bulgaria

De data asta, Calin Fusu a indraznit sa ne duca mai departe de Ruse, poate si pentru ca cei de la Luliaka nu au mai vrut sa ne primeasca, cine stie? Suntem la Bojenie, statiune sau orasel, inca nu-s lamurita.

Locul e frumusel, piscina are apa, se discuta aprins despre Neogen, Trilulilu, Hi5 si posibilitatea bloggerilor de a castiga pana la 200 de euro pe luna cu anunturile Neogen. Costin a zis „Stirile ProTV” [.ro] de cateva zeci de ori si mai multi bloggeri au incercat sa-l convinga pe Sebi ca scriu doar pentru ei. Io ma intreb de ce nu au comentariile inchise sau de ce nu scriu in Notepad, daca nu-i intereseaza traficul sau banii din blog. Ahem, noi sa fim sanatosi.

Revin.

8 thoughts on “Dare de seama din Bulgaria”

  1. Poate suna absurd pentru tine, dar unii chiar nu vor sa-si monetizeze blogul. Exemplul cel mai celebru e Gramo.

    E greu sa impartasesti cu lumea chestiile faine pe care le-ai descoperit sau experientele traite daca scrii in Notepad :P Asta nu inseamna ca oricarui blogger ii pasa de trafic. Eu, de exemplu, stiu sigur ca nu ma imi citesc multi oameni blogul, dar atat timp cat prietenii citesc, mi se pare super :)

  2. Alina, nici eu nu voi pune niciodata reclame pe blogul meu deoarece este strict personal, dar aici nu era vorba nici intr-un caz de bloggeri amatori, ci odata ce s-au dus la un asemenea eveniment de blgogeri (semi)pro. Si da poate exista unu, doi, trei carora nu le pasa de potentialele castiguri financiare, dar nu atatia cati spunea Denisa.

  3. Da, chiar sunt bloggeri care nu scriu pentru bani. Sau nu direct pentru bani veniti din reclame de pe blog. Uite-ma pe mine, uite-l pe Orlando si alti multi. Pe bune, se intampla :D

    (ideea cu Notepadul e interesanta totusi :D ).

  4. Mircea, suntem cu totii convinsi ca exista si asemenea cazuri (fericite), dar (din pacate) realitatea este ca majoritatea celor care scriu la un mod sustinut isi doresc (si) castiguri materiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.