De acum putem comanda online produsele AVON – pe avon.ro

AVON mai face un pas în transformarea sa într-o companie 100% online: de acum, toate produsele pot fi comandate de pe avon.ro.

Noul model de business, platforma AVON Online, reprezintă o schimbare atât în viaţa Reprezentanților AVON, cărora compania le oferă gratuit o afacere online la cheie, cât şi în cea a consumatorilor, care pot comanda online produse, acestea fiind livrate de către Reprezentanţii care oferă consiliere personalizată de beauty.

Noua platformă lansată confirmă creşterea din ce în ce mai accentuată a numărului de consumatori care aleg să facă cumpărături online. Astfel, conform datelor GPeC şi Eurostat, suntem aproximativ 1,2 milioane de români care facem cumpărături online. Procentajul de 34% al cosmeticelor dintre produsele cumpărate online subliniază trendul ascendent al pieţei din ultimii ani şi potențialul noii platforme de a transforma Reprezentanţii AVON în adevărați antreprenori, prin intermediul afacerii la cheie oferite.

magazine onlineÎmi amintesc când eram eu reprezentant AVON, în urmă cu nouă ani, şi trebuia să preiau comenzile într-un carneţel, produsele comandate erau livrate de două ori pe lună, când „venea maşina”, iar cumpărăturile pe Internet păreau o utopie. S-au schimbat multe de atunci. Astăzi poţi comanda produsele preferate cu doar câteva click-uri, acestea îţi sunt livrate în 48 de ore şi mai mult, primeşti şi sfaturi de frumuseţe de la reprezentantul tău. De asta nu au fost eliminaţi reprezentanţii ca intermediari, pentru că sfaturile lor sunt importante – credeţi-mă că ştiu ce zic.

E drept că paginile acelea parfumate din broşura AVON nu pot fi încă înlocuite de Internet, dar sunt convinsă că aşa cum în 2006 cumpărăturile online păreau aproape imposibile, probabil că în câţiva ani vom pune încheietura mâinii pe ecran pentru a testa noile produse AVON. Aşa îmi place mie să cred, că Internetul „aromat” nu este foarte departe. 

Cum comanzi online de pe avon.ro

Pentru consumatoarele de produse AVON, asta înseamnă comenzi plasate mai uşor – numai eu ştiu de câte ori i-am trimis colegei mele comenzile ba pe chat-ul de la Facebook, ba pe messenger, ba pe mail şi apoi nu le mai găseam ca să ştiu ce-am comandat şi cât am de plătit [pentru că sunt mai uitucă de felul meu] – iar pentru reprezentanţii AVON, o centralizare mai uşoară a comenzilor primite.

Pentru mai multe informaţii, intraţi pe avon.ro sau pe pagina de Facebook AVON Space.

2 thoughts on “De acum putem comanda online produsele AVON – pe avon.ro”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.