De ce nu recomand Acer

Mi-am cumpărat un laptop Acer în urmă cu trei ani şi-un pic, de la Domo. În rate, că eram încă tânără şi neştiutoare…

După o vreme, fiind primul meu laptop, am zis că nu-i treabă bună să renunţi de tot la desktop în favoarea lui. Încă îmi păstrez convingerea asta, după ce era să pierd toate informaţiile stocate pe HDD-ul unui [alt] laptop. N-a trecut mult şi am renunţat de tot la el, considerând că tata are mai multă nevoie de laptop decât mine.

Sebi avea acelaşi model, iar atunci când unul dintre cablurile de alimentare a murit, am încercat să dau de oamenii de la Acer, care să-mi spună de unde pot cumpăra un cablu nou. Prin magazinele mari nu am găsit. Le-am trimis celor de la Acer un e-mail la adresa găsită pe site-ul lor. Răspunsul nu a venit nici azi.

Denisa Bârgău to [email protected]
date Sun, Jul 25, 2010 at 8:29 PM
subject Cablu de alimentare pentru Acer Aspire 5315
mailed-by gmail.com

Bună ziua,
am un laptop Acer Aspire model 5315 […] în ultima vreme tot dă rateuri cablul de alimentare. M-ar interesa să cumpăr unul nou şi aş vrea să ştiu dacă acesta poate fi cumpărat direct de la Dvs. sau dacă mă puteţi îndruma către unul dintre distribuitorii Dumneavoastră autorizaţi.

Aş prefera să cumpăr cablul fie online, fie de la un magazin din […].

Vă mulţumesc şi aştept un răspuns.

Ce părere credeţi că am eu acum despre Acer? Aş mai cumpăra un produs de-al lor? Le-aş recomanda cunoscuţilor să cumpere produse Acer? Sunt mulţumită de felul în care Acer comunică cu clienţii? Nu, nu şi nu!

10 thoughts on “De ce nu recomand Acer”

 1. Puteai sa formuezi si tu in engleza mailul. O fi suport, dar nu cred ca are ACER pt o limba de circulatie locala si mai ales acum 3 ani. Eu cred ca daca-l formulai in engleza primeai raspuns. Eu de obicei formulez in engleza astfel de cereri.

 2. Mihai, era adresa găsită pe site-ul în română. Deci măcar un Gog vorbitor de română tot trebuia să fie pe-acolo. Şi-apoi… mailul a venit înapoi după o vreme, semn că nici măcar nu era activă adresa respectivă. Tot din respect pentru clienţi!

 3. Denisa hai s-o luam pe rand. Siteurile daca sunt in romana nu inseamna ca si suportul este in romana si cand spui dupa o vreme e oarecum tricky, daca nu exista mailul iti vine inapoi o notificare imediat sau in cateva minute sau hai sa zic intr-o ora – doua.

 4. Deninsa, parerea mea e ca atunci cand cumparam ceva, orice lucru in casa, e bine sa luam un produs de brand. E mai scump, dar da-mi voie sa cred ca brandul pe langa numele ala care il platim are in spate si ceva experienta mai mare decat un no name. Pentru mine acer nu e un nume, nu am incredere in el si uite ca parerea mea a fost confirmata de postul tau.

  Vorba lui SIP, suntem prea saraci pentru lucruri ieftine ;)

 5. au am avut probleme cu incarcatorul de la dell. am ramas surprins ca aveau call center pe romania. am sunat. a sunat de m-am plicisit, la un moment dat a raspuns unul si mi-a zis sa revin , pt ca operatorii pe romania sunt ocupati, el era pe alta tara, dar stia romana. revin cu telefon, mi-a facut constatare on the phone, si in mai putin de o sa saptamana am avut incarcator nou.

 6. Ahem. Imi „creste” inima cand vad ca nu sunt singura cu Acer si cu probleme. Mie cablul de alimentare imi merge, dar cum scot cablul din priza, cum moare (nu mai merge doar pe baterie).
  Nici nu stiu daca are sens sa ma chinui sa il repar sau sa imi iau pur si simplu altul mai bun.

 7. Ioooi… Acer suuuucks… si io am! Al mu e sub o canapea. Teribil. Uuuuurghh. Nasooool de tot. Acer = cursed. Brrrrr… ma trec fiorii!

 8. Pingback: Denisuca – nevastă de Coşmar » Invazia tabletelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.