De esenţă tare

Azi am primit baxul de bere Stejar câştigat aici. 24 de doze numai pentru mine.

Chiar mă crede cineva? Cu doi băutori de bere pe lângă mine, nu am nici o şansă. Iar eu, oricum, prefer Heineken, chiar dacă-i de „esenţă” mai tare [moneyz].

M-au amuzat, totuşi, câteva amănunte care le-au scăpat celor de la Ursus Breweries: premiile s-au împărţit în parcarea magazinului Kaufland din Hunedoara, din portbagajul unei Dacii negre, iar pozele câştigătorilor se făceau cu un telefon mobil.

stejar

Părerea mea e că, în momentul în care faci o campanie prin care-ţi critici concurenţa, iei în calcul toate detaliile: livrarea decentă a premiilor oferite, asiguri un aparat de fotografiat celui care le livrează, nu faci poze cu telefonul şi… mda, cam atât.

Ambalajul e schimbat, scrie şi „caracter masculin” pe doze. Poate de-acolo Dacia veche. Bărbatul adevărat e bărbat şi-n Dacie!

8 thoughts on “De esenţă tare”

  1. La Botosani stejarii au ajuns cu Tico manat de doua pitzi carora le-au trebuit doua ore sa faca 3km in oras.
    Fara poze di pacate. Probabil ca nu aveau mobil, au fost ramas doar cu fixul :D
    Am luat doua baxuri din care unul deja l-am impartit la prieteni.
    Toate bune!

  2. si eu vreu bax de bere!!!asa nu ma mai joc! ce trebuia sa fac ca sa fiu si eu pe lista de castigatori???? eu niciodata nu-s pe faza!is defazata. striga si la mine la geam cand e rost de castig. ca mama ma lasa afara la joaca cu copiii. si ma lasa sa beau si bere…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.