De la RDS, pentru clienţii săi, numai respect

O cititoare mi-a trimis două link-uri către nişte filmuleţe de pe YouTube. Filmuleţele au fost făcute de un client RDS nemulţumit de taxa abuzivă de 5 lei pe care RDS o percepe clienţilor cărora le-a băgat pe gât un telefon mobil pe care, sunt convinsă, nimeni nu-l foloseşte.

Am citit in seara asta articolul si m-a amuzat la culme noua explicatie a prescurtarii RDS-RCS. Si am zis ca trebuie sa vezi si filmuletele astea realizate de un client RDS la fel de inventiv:


Numai respect, după cum se poate vedea. Numai respect.

Merci pentru linkuri, Elena Popescu.

9 thoughts on “De la RDS, pentru clienţii săi, numai respect”

 1. M-am mutat de curand si astfel beneficiez si eu de serviciile rds…….insa la capitolul net nu functioneste cand trebuie. Deci tot la scumptelecom ajung……..la capitolul servicii suntem ca si in celelate domenii, adica praf

 2. in 1 septembrie m`am dus sa reziliez cele 2 digi mobile, am putut rezilia doar unul singur pentru ca celalalt l`am prelungit automat in februarie 2010 cu 15 luni. de fapt eu nu am prelungit nimik, in februare 2010 m`am dus ca sa reziliez postul fix si internetul, tipa de la biroul contracte mi`a spus ca orice modificare in contract aduce cu sine prelungirea cu 15 luni a serviciului de telefonie.
  asa ca luna de luna, pana in mai 2010 ma voi duce la rds sa platesc 2 euro+tva din cauza unei clauze stupide.
  nu mai am contractele (s`au pierdut…) si nu mai am rabdare sa stau la inca o coada de aproape o ora la rds-contracte, asa ca daca are cineca un contract la indemana si poate verifica as fi recunoscatoare.

 3. Neamurile mele au toate Digi-mobil d-ala, si vorbesc intre ei zi de zi. Nu ni s-a cerut nimic in plus, e nelimitat (in retea) chiar, vorbesti pana ti se acreste.
  Netul merge brici, cablul la fel… mah, sunteti cam carcotasi zic eu.
  Nenicu ala din video are si el dreptatea lui, nu e normal sa-ti bage taxe peste taxe, fara ca macar sa te anunte. Dar daca tot se da el cocos, de ce nu vine cu contractul si sa le arate acolo cum scrie negru pe alb, daca e corect sau nu ce fac aia de la RDS. Tot ce face el e sa dea din gura nemultumit. Asta stie oricine, important e sa ai dovezi.
  Sunt din Pitesti app

 4. Joc din cand in cand un joc pe net, de cand am RDS nu mai pot sa-l joc se intrerupe net-ul, revine in cateva secunde dar nu e ok.

  Nu sunt de loc ,,carcotas”………..inainte in alta locatie aveam altceva si functiona fara probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.