De la TV adunate 2

Primu’ „episod” e aici.

 • Nurofen „conţine doza maximă de ibuprofen care se poate elibera fără reţetă”. Nurofen are 400 mg de ibuprofen, eu folosesc Ibuprofen 600 mg. Cumpărat din farmacie, fără reţetă. Deci?
 • Dots: „Lasă ca brânza proaspătă, arahidele crocante şi caramelul auriu să îţi ofere răsfăţul la care ai visat mereu”. „Lasă ca brânza” sună ca o traducere proastă din engleză. Dar dacă asta au aprobat şefii, cu asta defilăm, nu?
 • O duduie de la Realitatea TV: „Vă reamintim însă că şi la Palatul Victoria se întâmplă lucruri”. Da’păi cum altfel, că doar nu s-o fi oprit timpul!
 • Reclamă la cafeaua Jacobs. „Hmm! Va rămâne mereu un copil; are în permanenţă nevoie de o menajeră; încă visează că va fi celebru”. Camera ni-l arată pe bărbatul răsfăţat, împrăştiat şi care crede că va fi celebru; îi făcuse cafea duduiei, aşa că ea exclamă: „E minunat! Îl iubesc!”. E atât de simplu să calmezi o femeie isterică – îi faci o cafea. Mda, şi marmota învelea ciocolata în staniol.
 • „Ai nevoie de semnătura electronică!!!”. Nu am, pe cuvântu’ meu!
 • La Happy Hour, Nadine a venit ca să vorbească despre – atenţie mare, da? – cele 500 de kile de cumpărături cu care a venit din America. Ce-am prins eu: ulei de măsline în tub, cu 0% grăsimi şi 0% şi carbohidraţi şi două cutii cu câte 100 dopuri de urechi fiecare. Cum naiba se procedează? Tu, vedetă care are nevoie de un boost de imagine, suni la producătorul emisiunii şi spui „Bună ziua, sunt Nadine şi tocmai m-am întors din SUA cu o juma’ de tonă de chestii. Vreţi să mă invitaţi în emisiune ca să mă laud?”. Sau producătorii le sună pe toate vedetele astea care n-au făcut nimic de 10 ani, dar care se pot lăuda cu câte o vacanţă exotică [deşi vacanţa se presupune că ar fi o pauză de la ceva, şcoală, loc de muncă etc., iar vedetele de carton nu prea fac nimic] sau cu câte-un shopping spree în America şi le invită ca să se laude cu ce-au făcut, ce-au văzut, ce-au achiziţionat. WTF, dudes?
  La un moment dat, mărinimoasa Nadine i-a oferit lu’ Mămăruţă o pereche de dopuri pentru urechi. „Ţi le fac cadou, vorbesc foarte serios!”. Wow. Şi nemernicu’ de Mămăruţă n-a îngenuncheat şi nici nu i-a pupat mâinile pentru asta.
 • Mda. Poate vreţi să citiţi şi asta.

  P.S. total offtopic: mai sunt patru zile!

5 thoughts on “De la TV adunate 2”

 1. 4 zile până la ….? Sebi parcă pleacă în excursie în 1 iulie, ziua ta e în iulie…nu am reușit să identific ce AMR e ăsta bată-l vina că deja mor de curiozitate… :D :P

 2. Pingback: Denisa Bârgău [nevastă de Coşmar] » De la TV adunate 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.