„Deblochează-l emoţional”

Mulţi ani am cumpărat revista Cosmopolitan şi o mai cumpăr şi-acum, când teancul cu reviste din baie se subţiază sau când trebuie reîmprospătat stocul. Şi de mulţi ani, există o pagină în care piţipoancele femeile Cosmo sunt învăţate cum să-i „manipuleze” pe bărbaţi, cum să le citească gândurile şi alte gogomănii. De departe cea mai stupidă rubricuţă este una care se găseşte în subsolul paginii şi care începe aşa: „Deblochează-l emoţional: întreabă-l … [aici vine de obicei o întrebare stupidă sau banală]”.

Stau şi mă întreb: de ce ne mai mirăm că femeile din ziua de azi sunt în proporţie de 90 la sută prostane, dacă nişte „jurnaliste glossy” – care cred că toţi bărbaţii sunt „blocaţi emoţional” – dau sfaturi light despre „deblocarea lor emoţională”?

9 thoughts on “„Deblochează-l emoţional””

  1. Sunt destui inadaptaţi social şi sexual care înghit astfel „recomandări”. Din punctul meu de vedere, problema cu femeile moderne apare în momentul imediat după. Atunci şi aşa traieşti o senzaţie de „lasă-mă să te las”, iar dacă femeia mai e şi dobitoacă îţi vine să o arunci pe geam. Sau poate că e o chestie de moft…

  2. Auci, daca sunt fete care se gandesc sa puna in aplicare astfel de sfaturi cu siguranta mai bine s-ar lasa prietenii sa ramana blocati emotional.

    Cred ca asta o fi citit una dintre fostele mele care ma tot intreba: „Da de ce?”, si vai ca ma mai scotea din sarite. Cred ca m-o fi confundat cu vre-un blocat emotional.

    Daca e blocat si fata citeste astfel de reviste ii recomand ei sa nu aplice astfel de sfaturi, sa-l lase blocat ca daca se trezeste baiatu s-ar putea sa-si ia campii…

  3. Right… pai cam ar trebui sa ma abonez si eu la o revista ca asta. Ca sa stiu de ce mi-o iau, atunci cand logica dicteaza ceva dar sunt subiectul unui tratament din categoria „femeile-s nebune”.

  4. Si din pacate cate fufe nu cred orice sfat aruncat de cine stie ce „jurnalist/a” de la vreo revista dinasta. Si mai grav e la cele gen bravo girl sau ce mai exista inca pe nisa asta. Pe vremea cand eram fraiera.. si aveam vreo 13 ani.. le mai luam dar si atunci regretam pana la urma ca dadeam banii pe o tampenie, care nici de foc nu era buna pana la urma.

  5. Pingback: Cum ar arăta lumea fără bărbaţi | Denisuca - nevastă de Coşmar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.