Delayed SMS

Aştept cu interes momentul când operatorii de telefonie mobilă sau producătorii de telefoane mobile se vor gândi că o opţiune de genul „Delayed SMS” ar fi utilă pentru clienţii sau cumpărătorii lor.

Mi s-a întâmplat de multe ori să am nevoie de un astfel de serviciu. Să zicem că vreau să trimit cuiva un mesaj [SMS] la ora 9 dimineaţa, oră la care eu dorm. Trebuie să mă trezesc special pentru a trimite acel mesaj, când aş putea foarte bine să-l programez să se trimită singurel la ora 9.

Nu-i aşa că ar fi frumos?

P.S. Articolul ăsta a fost scris ieri, la ora 23, dar l-am programat pentru miercuri dimineaţă. WordPress poate, telefoanele nu pot.

13 thoughts on “Delayed SMS”

  1. Din meniul telefonului, nativ, nu se prea poate…doar la MMS-uri exista optiunea asta. In schimb se poate face asta cu ajutorul unor programele 3rd party. Pentru WindowsMobile mi-a fost mai usor sa gasesc unul, si e posibil sa existe ceva similar si pentru JAVA (am avut aplicatii java pe telefon care stiau sa foloseasca functia SMS si sa trimita mesaje)…

  2. Da, eu chiar am avut o aplicatie JAVA care trimitea sms-uri la o ora si data specificata.. momentan nu imi aduc aminte numele aplicatiei, dar o sa revin cu mai multe detalii..

  3. Sunt de acord cu tine, eu am folosit o aplicatie dinasta pe iPhone si anume TextLater, foarte buna. Dar intradevar fiind o functie destul de interesanta, poate nu e populara dar daca ar fi disponibila standard pe orice telefon sunt sigur ca sunt foarte multi care ar s-ar folosi de ea mai ales cu abonamentele astea cu multe sms-uri gratuite.

  4. Daca esti pe Orange se poate. Deschizi un sms nou, tastezi *MI 5# inainte de textul pe care doresti sa il transmiti si sms-ul va fi trimis cu un delay de 5 ore. *MI 9# – delay de 9 ore etc. Daca vrei un delay de la 10 ore in sus, scrii codul *MI10# fara spatiu intre MI si numarul de ore.
    Repet, valabil doar pe Orange care la faza asta ruleaza:)

  5. Alcatel OT311 avea optiunea de a programa sms-uri din calendar, ca pe un reminder. Am mai intalnit asta si la niste nokii, parca, dar stiu ca atunci cand aveam alcatel-ul programam sms-uri sa se trimita peste 5-6 luni, de zilele prietenilor :lol:

  6. la fel are si nokia 1112 …meniu/mesaje/scriere mesaje/scrii mesajul/optiuni/optiuni expediere/exp. mai tarziu/nr de telefon/ok/ data expedierii/ora expedierii….simplu :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.