Despre ţepele prin SMS

Citesc într-un ziar local că unii plictisiţi trimit mesaje pe telefoanele mobile, prin care anunţă premii fictive. Întâmplător, articolul – în variantă tipărită – era ilustrat cu o imagine destul de edificatoare, zic eu. Din păcate, pe site-ul ziarului nu e foarte clară imaginea.

În SMS-ul ăla, pe care presupun că l-a primit un ziarist, scrie aşa: „an urma trageri la sort aleatoriu,numarul dumneavoastra […]”. Păi dacă tu, român verde, vezi atâta agramatism în 160 de caractere şi dai curs cererii respective, îţi meriţi soarta!

La urma urmei, nu-i prost cine cere, e prost cine dă. Şi dacă le dă unora care nu ştiu să scrie româneşte… cum zice popa, să fie primit!

4 thoughts on “Despre ţepele prin SMS”

  1. „Felicitari!Orange Romania v-a desemnat castigatorul unui premiu de 5.000 de Euro si un telefon Nokia N95. Pentru mai multe detalii sunati la numarul 0756227096. Exp: ORANGE ROMANIA. „now, how cool is that? tipa de la servicil clienti orange era cam surprinsa ca nu am pus botu si ca m-am gandit sa ii anunt. corect, e prost cine da.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.