Deva are palmieri

Aşa-i că e nenatural ca un sens giratoriu dintr-un oraş din România să fie „împodobit” cu palmieri? Mno bine, dar la Deva orice e posibil. Aştept cu interes inaugurarea unei plaje sau de ce nu, a propriului ocean. Pârtie de ski când o să vedem?

Giratoriul aflat la intersecţia Bulevardului 22 Decembrie cu Strada Nicolae Bălcescu poate fi numit, de miercuri, „al palmierilor”. Asta pentru că edilii Devei au hotărât să planteze, în respectivul sens giratoriu, palmieri, dar şi multe alte plante cu iz de Mediterana. Cei cinci palmieri vor fi protejaţi în perioada iernii, prin scoaterea din pământ şi depozitarea lor în seră.

sursa

Chiar sunt curioasă câte mai pot să facă edilii Devei în mai puţin de o lună. A început campania electorală, aveţi grijă în ce călcaţi!

EDIT: Poză de la Hunedoreanul – palmieri şi panseluţe:

palmieri si panselute

18 thoughts on “Deva are palmieri”

 1. lol. si eu am palmier, e adevarat. in ghiveci.
  Ei pot face multe. La noi se impart de zor fluturase cu candidatii, nu lipsesc fularele de la gat ;))

 2. n-am apucat sa vad palmierii pe viu, doar la tv…
  cu partia de ski nu-ti fa probleme, vine si ea. acu cateva luni zicea mircia ca va fi in spatele cetatii..off, in ce oras traim.

 3. Puteţi să vă consideraţi norocoşi. Aveţi o ruină pe un vârf de deal dar i-aţi tras telecabină. Eu zic că tot e mişto. De-abia aştept să vin în excursie la voi în staţiunea tropicală Deva. A, şi e fain şi scrisul de pe munte. Deva rules.

 4. Cipoc, important e să reziste până pe 1 iunie, eventual şi-n turul al doilea. Dup-aia nu mai contează, dacă iese tot Mircia, vine alt buget, alţi bani de cheltuit, dacă iese altul, vine cu alte idei. :D

 5. Super sensul cu palmierii. Acum recunoaste ca ti-e ciuda de nu mai poti. Muta-te in Deva e mult mai fain orasul decat Hunedoara . Am vazut pe un site , ceva televiziune on line , shoopps parca , un film cu Deva noaptea. E superrr orasul. pa

 6. Da, deveanule, mor de ciudă şi câteodată plâng în baie, să ştii.

  Deva e OK, arată mult mai bine decât orice alt oraş din judeţ, dar mie-mi pare rău că tot ce se face e doar praf în ochii electoratului şi nimic mai mult.

 7. din păcate „ăştia de sus” urmează exemplul ăstora de la mare, de-al de Mazăre & co. numai că uită că România nu-i o ţară ca Grecia sau Spania. În Craiova au stricat centrul cu aceşti palmieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.