7 thoughts on “Deva, în luna mai”

 1. imi place Deva pentru ca e in zona Sighisoara, Cluj, si are arhitectura aceea superba tipica Ev Mediu romanesc. Si lumea e mai civilizata decat in capitala. Ador zona de Vest.

 2. Frumoasa Deva! Poate ajung si eu odata pe-acolo!

  ( Cand te plictisesti sa folosesti editarea norilor la poze, iti dau o solutie misto – un filtru de polarizare ce poate veni tratat si pt UV , depinde de pusculita. Uite pozele de pe Bucegi le-am facut cu un polarizator circular obisnuit: link si la cate am facut pe acolo n-aveam rabdare nici sa se deschida toate si sa se inchida in PS :D )

 3. Oaki, de acord. Şi mie îmi place şi mi-e ciudă că nu apuc să fotografiez toate clădirile vechi din oraş. :(
  Jaizje, dacă nu aveau umbrelele alea kitsch-oase, erau OK şi terasele. E bine să poţi admira centrul Devei la o cafea… dar ai dreptate, arată cam urât.
  BlindGirl, şi eu sper s-ajungi pe-aici. Cât despre filtru, am eu ceva, dar degeaba-i aparatu’ deştept dacă eu încă nu îl folosesc la capacitate maximă. Încă puţin…

 4. (e drept ca pt filtru ala al meu tre sa fii la 90 grade de soare pt rezultate optime… si uneori iti place cum se reflecta soarele pe o cladire chit ca nu se incadreaza in specificatii)

  Despre ajuns la Deva deocamdata e un vis; iti dai seama ca pana nu se naste si nu face bebe o varsta (sau castig o masina la loto pt neparticipare )… dar intr-o buna zi tot ajung acolo! Pana atunci da un semn daca ajungi tu prin Suceava.

 5. Eu sunt din Deva, dar acum locuiesc la Timisoara. Din pacate ajung tot mai rar la Deva. Oricum frumos oras, cochet, curat si in plina dezvoltare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.