Deva Mall… mai aşteptăm

Titlu alternativ: Deva Mall sau cum să fii nesimţit

La pompoasa deschidere a primului mall din judeţul Hunedoara am fost întâmpinaţi de muncitorii care lucrau de zor. Nici vorbă de vreo inaugurare, aia se întâmplă doar pe invitaţiile tipărite şi trimise presei şi eventual în ziare. Mall-ul nu se va deschide până joia viitoare, iar informaţia asta am aflat-o de la muncitori, nu de la patronat.

Deva Mall a strigat „Lupul!”, respectiv „Veniţi, că noi deschidem!”. Eu am răspuns invitaţiei, dar a fost ţeapă. Sau românism, încep să cred că sunt sinonime. Joia viitoare, Deva Mall strigă din nou că vine lupul. Dar pe mine nu mă mai interesează. Aştept întâi scuzele.

Una dintre scuzele neoficiale ar fi că primarele Mircia Muntean nu este în oraş – şi cum să inaugurezi ditamai „investiţia” fără de primar? Pesemne preşedintele CJ, Mircea Moloţ, nu ştie să taie singur o pamblică. Sau poate că, pur şi simplu, mall-ul nu e gata. La ora 17 încă se mai lucra în draci, probabil că oamenii trag tare să-l deschidă săptămâna viitoare. Dacă nu, măcar în ajunul Crăciunului să se întâmple minunea.

Oricum, important este să se deschidă naibii anul ăsta, altfel şi-au cam dat cu stângu’-n dreptu’, pentru că după sărbători, e un lucru ştiut că nu mai sunt bani. Nimeni n-o să mai cheltuie nimic, pentru că se vor fi îmbuibat cu toţii de Crăciun. Că noi aşa sărbătorim naşterea lui Cristos, cu mâncare, beutură şi overdraft.

Deci… mai merge cineva săptămâna viitoare la deschiderea vieţii? Că eu sigur nu. :D Poa’ să vină lupul.

2 thoughts on “Deva Mall… mai aşteptăm”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.