Diverse [25]

 • Pentru oamenii care se plictisesc „grav”: prinde goanga!
 • O informaţie interesantă pentru mai toate femeile din România. Din păcate.
 • 13 going on 30, la Ana Bulgăr, care se întreabă unde-au dispărut tinerii de 20 şi ceva de ani şi de ce au fost înlocuiţi de roboţei cu rate, case şi maşini scumpe, care nu-şi mai trăiesc tinereţea pentru că au de plătit pentru statutul social.
 • Cine vrea o tarantulă?
 • O tabletă de iubire, vă rooog!

4 thoughts on “Diverse [25]”

 1. Informatia interesanta nu mi se pare asa de interesanta. Pe de o parte, evident ca femeile care „sufera” (chiar si exprimarea din articol e tendentioasa) tind sa aiba mai multe probleme psihice, pentru ca presiunea societatii este sa nu faci asa ceva ca ajungi in iad.
  Pe de alta parte, s-ar putea sa nu fie o legatura cauza efect, ci, de exemplu, femeile care ajung in situatia de a avorta sa fie mai sarace/singure/etc, lucru care sa duca la probleme psihice.
  Deci trebuie vazut studiul, daca a fost facut cum trebuie sau nu, ca in articolul din link nu pot sa am incredere

 2. Bullshit. Chestiile astea a fost folosite ca propaganda anti avort de catre idiotii carecred ca femeia e un uter pe picioare si atat… de foarte multa vreme. Presiunea societatii in unele tari e minima- iar acolo unde ea exista este direct proportionala cu cat e tara aia de misogina si inapoiata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.