Diverse [32]

 • De ce nu ne putem gâdila singuri [în engleză]
 • În vară am urmărit, pe blogul Danei Rogoz, plimbările ei cu rulota prin Europa. Aşa şi-a petrecut luna de miere. Mi-au plăcut postările, chiar dacă mi-ar fi plăcut să văd mai multe poze cu locurile pe care le-a vizitat şi mai puţine cu ea. Dar na, e blogul ei şi ea e o fashionistă care arată bine [vedeţi cât s-a făcut de frumoasă Abramburica? Apropo, ea e The original Abramburica, nu eterna ministră a învăţământului], nu m-a obligat nimeni să intru pe blog. Dacă aveţi chef de plimbări şi aţi „epuizat” blogurile de travel din România, puteţi băga un ochi pe blogul Abramburicăi.
 • Imagini vechi cu România, Timişoara de altădată, Iaşul de demult… Pinterest e foarte fain, trebuie doar să ai foaaarte mult timp la dispoziţie ca să cauţi toate comorile de acolo.
 • Tot de pe Pinterest: bordelurile de altădată

4 thoughts on “Diverse [32]”

 1. Nu zbor din floare in floare, deocamdata pe tine te am prieten aici! Ar fii culmea sa ne putem gadala singuri si sa radem in hohote, pana la sufocare! Cred ar fii crima, fara urme, vizibile. Plictiseala mare pentru stiristii dela ora5!

  1. @Tomata: Nu doar din Denisa, ci si din mine. Imi rezerv cel putin o ora pe zi pentru Pinterest. :))
   Si fara legatura cu asta, nu pot comenta pe blogul tau. Nu imi accepta comentariul fara antispam, iar antispamul nu apare. :((
   Mi s-a parut interesant articolul despre bordelurile de altadata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.