Lunea mâinilor îndemânatice: dopuri ordonate (OCD-friendly)

Am văzut la cineva de pe Facebook (am uitat cine) o poză faină de profil, cu gagica stând în fața unui panou/perete acoperit de dopuri din plastic colorate. Am vrut să fac ceva asemănător, doar că planul meu era să scriu HUNEDOARA din dopuri de la PET-urile de apă, sucuri și bere. 

Luni întregi am adunat dopuri (și) de pe jos, iar acum, că mă tot loveam de ele prin casă, am zis că a venit vremea să le lipesc pe un panou de plută. Mi-a luat cam 90 de minute să termin treaba, de fapt să termin dopurile, că încă nu am umplut panoul.

Nu am mai scris nimic după ce am avut parte de un prim eșec: am „scris” primele patru litere și am rămas fără dopuri în culori contrastante. Cât de frustrant!

hunedoara1

Ideea nu era să am rânduri drepte de dopuri din aceeași culoare, ci să le îmbin frumos, dar… pentru o primă încercare eu zic că a ieșit OK.

Nu știu ce voi face cu el. Oricum panoul stăta după un dulap, deci nu am cheltuit nimic pentru proiecțelul ăsta. Mi-am făcut de lucru cu ceea ce trebuia să fie gunoi. :)

Mi-ar plăcea ca mai multe sticle să aibă dopuri în culori vii și nu albastru închis, verde închis etc. Nici atâta Dorna plată și Fanta nu pot să beau, ca să adun toate dopurile verzi și portocalii.

2 thoughts on “Lunea mâinilor îndemânatice: dopuri ordonate (OCD-friendly)”

    1. @Diana: Da, odată ce m-am apucat de el. Dar am ținut vreo săptămână și ceva toate dopurile pe jos, pe panoul ăla din plută, și trebuia să le tot ocolesc – partea aia a fost stresantă. Nu îmi place când mă apuc de ceva și nu mai termin. :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.