Două reclame pe care nu mai vreau să le văd

NICIODATĂ!

Prima văd că nu se mai difuzează la TV de câteva zile. E bine, pentru că deja schimbam canalul sau închideam televizorul când „simţeam” că începe. E vorba despre reclama la Nivea, care împlineşte 100 de ani şi în loc să aleagă o melodie fredonabilă, aşa cum a făcut Coca-Cola pentru reclama aniversară [„I’d like to buy the world a home / And furnish it with love / Grow apple trees and honey bees and snow-white turtle doves / I’d like to teach the world to sing / Perfect harmony / I’d like to buy the world a Coke / And keep it company” – o puteţi vedea aici], au ales o melodie cântată de Rihanna [„California King Bed”], melodie care vorbeşte despre distanţa dintre cântăreaţă şi ăla căruia îi cântă [„Chest to chest / Nose to nose / Palm to palm / We were always just that close / Wrist to wrist / Toe to toe / Lips that felt just like the inside of a rose / So how come when I reach out my finger / It feels like more than distance between us” – reclama e aici, daţi click pe propria răspundere!].

Deci distanţă, cântec trist, nu apropiere, nu atingeri delicate [ah, uite un clişeu drag publicitarilor!], nu mama şi copilul, ci foşti iubiţi care s-au cam îndepărtat. Neinspirată alegere, zic eu. Noroc că nu o mai văd la TV!

Cea de-a doua reclamă pe care CNA-ul ar trebui s-o interzică pe motiv că este incredibil de stupidă şi enervantă [din păcate, astea nu-s motive suficiente pentru a interzice difuzarea unei reclame] e la Tourneo. Cred că-i vorba despre o agenţie de turism sau ceva, n-am avut niciodată răbdare să ascult cu atenţie ce zice vocea din off şi nici nu voi folosi vreodată serviciile lor. Pentru că dacă ei cred că-şi pot bate joc de mine cu o astfel de reclamă, şi eu îmi rezerv dreptul de a nu apela niciodată la ei.

26 thoughts on “Două reclame pe care nu mai vreau să le văd”

 1. P-asta, ultima, n-am vazut-o niciodata, insa parerea mea e ca a fost facuta de oligofreni. Cat priveste reclama la prod.Nivea, nu m-a deranjat (pentru ca nu i-am dat mare atentie) pana cand n-am intalnit-o pe un forum pe care-l frecventez si, orice as fi facut, n-am reusit sa dezactivez pop-up-ul cu reclama asta.
  De-atunci mi-a devenit antipatica. Si subscriu ideii ca si reclamele Catena sunt extrem de proaste si enervante.

 2. Dana, aia cu tractorul este, într-adevăr, cretină, stupidă, inexplicabilă etc, dar tot nu mă deranjează atât de mult ca astealalte două. Nici nu a fost difuzată de sute de ori în fiecare zi, cum mi se pare că se întâmplă în cazul celorlalte două reclame.

  Iar reclama la Bramac nu mă deranjează deloc. E aşa şi-aşa, dar măcar nu se repetă la fiecare cinci minute pe fiecare post TV.

 3. Prima la Nivea am vazut-o de câteva ori, dar a doua niciodată până acum și de masochist ce îs m-am uitat până la sfărșit. pe mine în schimb aia cu bishon de ziua ei mă disperă din cale afară

 4. Reclama la Nivea este foarte frumoasa si iti merge direct la suflet. Ma refer la linia melodica ( nestiind engleza, nu cunosc mesajul transmis de cantareata Rihana ).
  E o reclama care te intristeaza si te bucura in acelasi timp.
  Mi se pare ca esti putintel cam nedreapta.

  Cealalta ( cu piticul de la Tourneo) e facuta de trogloditi, cu trogloditi si pentru trogloditi. Aici votez pentru opinia ta cu amandoua mainile :)

 5. Uirebit, ţie-ţi place, ţi se pare caldă etc. Mie deja îmi face pielea de găină – Andra style, dar nu în sensul bun. Îmi vine să dau cu telecomanda în televizor când o aud. Gusturile, deh. :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.