Dragă Lidl,

I get it. Pe social media ești cool, rupi. Ai peste un milion două milioane (!) de like-uri și chiar cred că sunt „luate” pe bune. Te-ai transformat dintr-un brand sec, dintr-un magazin pentru pensionari, într-unul care sponsorizează evenimente precum Electric Castle. Oamenii vin la tine pentru că ai marfă bună și prețuri OK.

Ce nu ai, însă, sunt ANGAJAȚI care să corespundă imaginii tale cool din online.

Am asistat astăzi la un mic circ creat de angajații tăi, pentru că două cliente (adică două doamne care au venit de bunăvoie la Lidl și au plătit pentru produsele cumpărate) au refuzat să îi arate casierei ce aveau în plase. Plasele cu care intraseră în magazin.

De ce intri cu plasa la Lidl? Pentru că nu există dulapuri pentru bagaje. Nu toți mergem cu mașina la Lidl, așa că mai avem și bagaje… eu chiar aveam un ghiozdan în spate, nu mi-au cerut să le arăt ce conținea, deși era plin. Nu îți poți lăsa lucrurile în fața caselor de marcat, în speranța că le mai găsești. Îmi pare rău, dar refuz să îmi abandonez toate lucrurile și să sper că nu le ia altcineva, când omul de la pază nu-i pe fază.

Dragă Lidl,

Du-ți angajații la cursuri, în special paznicii care îi tratează pe toți clienții ca pe niște posibili infractori. Nu-i obliga să îi caute pe oameni în plase sau poșete doar pentru că bănuiesc ei ceva.

Instalează-ți dulapuri pentru bagaje! Le vom folosi. Nu ne place să fim percheziționați și bănuiți de furt cand tot ce vrem este să cumpărăm de la voi. SĂ. VĂ. DĂM. BANI.

Inventează un sistem antifurt – pune etichete pe produse, instalează camere de supraveghere.

Și dacă tot am ajuns aici, sunt mulți ani de când la baia Lidl-ului din Hunedoara nu este un dispenser funcțional de săpun și de șervețele. Toate sunt atârnate…

De fapt, fă cum vrei tu. Pe mine m-ai cam pierdut de client.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.