După Blogaria 5

Ce-aș mai fi putut scrie eu a scris deja Sebi. Ce-am înțeles eu din prezentare am scris aici. Ce-au scris ceilalți participanți vedeți după cum urmează: Marius Sescu, Minxieee și iar Minxieee, Costin, Tiberiu Lovin 1 și 2, Arhi și Adrian Ciubotaru.

Ce-a rămas de zis? Mă bucur că Neogen m-a invitat să particip și la cea de-a cincea ediție Blogaria. Am fost la toate și datorită lui Călin Fusu și a ideii lui crețe l-am cunoscut pe Sebi. De la prima ediție și până acum s-au schimbat multe, singurii care am „trecut” prin toate edițiile fiind eu, Sebi, Arhi și – evident – Călin Fusu.

Hotelul ales a fost drăguț, așa cum sunt mai toate hotelurile din zona aia. Nu spun că în România nu am avea hoteluri mici și ieftine – când le găsește cineva, să-mi spună și mie! Servirea a fost aproape OK, am avut parte de o surpriză neplăcută când am cerut o cafea și mi s-a arătat cu degetul [engleză nu știau chiar toți] către cana mare de pe masă [pe post de termos care nu păstra cafeaua la temperatură optimă, în sensul că se răcise], care a fost servită la micul dejun. Lapte? Zahăr? Poate o ceașcă în care să-mi torn cafeaua? Neah. În afară de asta, totuși, serviciile au fost de nota 8.

Nu v-am spus de prezentările Zooku și Zumzi, care s-au întâmplat după ce am închis eu laptopul. De Zumzi știam de ceva timp, din păcate, majoritatea serviciilor oferite cu discount dacă se adună un număr de cumpărători sunt în București, așa că așteptăm cu interes extinderea în provincie. În schimb, prezentarea Zooku – serviciul de hosting Myhost – mi-a prins foarte bine, pentru că, așa cum am mai zis, caut o firmă de hosting – nu pentru blogul meu, eu stau bine unde stau – care să nu-i dea prea multe bătăi de cap omului pentru care m-am interesat. Cred că am găsit-o.

Dacă Blogaria nu ar fi însemnat atât de mult pentru mine, poate că nu aș fi bătut atâta drum [Hunedoara – București nu-i chiar un drum scurt, chiar dacă ai un șofer bun] ca să stau o noapte în Bulgaria, dar așa cum am zis, sunt subiectivă și mă bucur că am motive să fiu.

Revin cu nișite poze.

2 thoughts on “După Blogaria 5”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.