Eee… aşa da!

Eee este numele noului laptop ultraportabil lansat de ASUS. PCnews.ro oferă trei premii constând în laptopuri Eee şi încă trei premii surpriză bloggerilor care găsesc un slogan pentru acest laptop. Cum nu puteam să ratez un astfel de concurs, o să-mi încerc şi eu talentul şi norocul.

Sloganurile propuse de mine sunt:

  • Blogging fericit!
  • The new EEE. Eeeasy as 1-2-3!
  • Eeextraordinary.

eee

Datorită greutăţii de doar 900 de grame, ASUS Eee PC este laptopul ideal pentru un blogger. Nu mai ai nevoie de o geantă mare, pentru că e foarte mic şi portabil. Visez de ceva timp la un laptop, iar unul micuţ şi într-o culoare veselă ar fi ideal pentru a scrie pe blog de oriunde. Locurile cu conexiuni WiFi s-au înmulţit precum ciupercile după ploaie, astfel încât conectarea la Internet a devenit cel mai simplu lucru. Desigur, cu condiţia să ai şi un laptop. Iar când porţi după tine o geantă în care îţi ţii aparatul foto, aşa cum fac eu, şi încă vreun kilogram de… „strictul necesar”, un laptop micuţ, aşa cum este Eee PC, e ideal.

11 thoughts on “Eee… aşa da!”

  1. hmm daca ar fi dupa culoare cred ca mi l-as dori pe cel alb,insa mai putin conteaza culoare in comparatie cu necesiatetea acestuia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.