Facebook “lucrează” la imaginea americanilor retardaţi

Bobby Voicu şi-a pus un plugin care le permite cititorilor să lase comentarii pe blogul său dacă sunt logaţi pe Facebook. E drăguţ, pe lângă poză apare şi funcţia celui care comentează, nu mai trebuie să-ţi baţi capul cu aprobarea lor, mă rog, treaba-i bună.

Mai puţin partea de auto-correct pe care văd că Facebook a introdus-o: dacă românii noştri verzi scriu “cu”, Facebook se gândeşte că TOŢI utilizatorii săi scriu în engleză, sunt uşor retardaţi şi au vrut să spună, de fapt, “see you”. Şi iese varza asta:

Pe viitor, o să fie şi mai distractiv, dacă omuleţii de la Facebook descoperă şi alte “prescurtări” numai bune de corectat.

5 thoughts on “Facebook “lucrează” la imaginea americanilor retardaţi”

  1. apropo de corecturile astea. jucam intr-o vreme metin2, un joc online gen wow. in chat, puteam sa injur, sa-mi bag si sa-mi scot, dar nu puteam sa scriu “cum” :)) pentru ca da, eu as fi vrut sa scriu “sperma” ajung la diamantul x.

    1. Subscriu ideii tale. Iasul si Moldova nu sunt bgaate in seama. Sunt atatea trupe in Iasi si Niki nu s-a gandit sa angajeze una si pentru concertul de azi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.