Facem ce trebuie.

Mi-au sunat azi la interfon, când îmi era somnul mai dulce, nişte pitzipoance fătuci care m-au întrebat „Ne lăsaţi si pe noi să intrăm?”. Le-am lăsat, puteau să fie oricine, că nu mă interesa.

Ca o mică paranteză, mă enervează la culme folosirea cuvintelor „şi mie” sau „şi pe mine”: dă şi mie un leu, îmi daţi şi mie o pâine?, ajutaţi-mă şi pe mine etc.

Am auzit apoi gălăgie la cutiile poştale şi mi-am imaginat că mă fericesc cu vreun catalog sau pliant de la supermarketuri. Când colo, ce să vezi? Douăzecişidouă de pliante de la PD-L. Or fi auzit că nu mai vreau să-i votez şi ce şi-au zis: dacă n-o convingem prin calitate, atunci măcar prin cantitate…

Bine, oameni buni, dar 22 de pliante? Ce să fac cu ele? Să le studiez cu atenţie, până-mi intră bine-n minte? Culmea e că doar mie mi-au lăsat atâtea, pentru că am cutie poştală mare şi or fi presupus că e sediu de firmă. Wrong!

facem ce trebuie

Aşa că am făcut şi eu ce trebuia, aşa cum zice sloganul PD-L:
am facut ce trebuia

12 thoughts on “Facem ce trebuie.”

 1. Pingback: Kill Me
 2. eu m-am gandit ca „sa fac ce trebuie” inseamna sa reciclez :D
  maine duc 9 kg de pliante electorale, de la supermarketuri, etc

 3. Eu urasc spamul la maxim, nu-l iau nici un pliant de la oamenii care incerca sa mi-l bage pe gat in mijlocul strazii sau mai stiu eu in ce alte locatii…

  Vroiau astia cu capmania lor electorala sa imi dea plasa intregi cu tot felul de chestii, le-am urat sa si le bage sanatori in fund :P

  Nu ma intereseaza ca sunt pixuri usb-uri sau orice alt kkt atata timp cat eu nu am solicitat asa ceva….

  O zi buna si totusi mergeti la vot… chiar daca nu putem schimba nimic, macar sa ne-o facem cu mana noastra

 4. de ce te iei de pitipoaica :)) , nu stiam ca Leu candideaza la primaria Hunedoarei :)…
  Numai 1 avion ai facut , eu faceam 22 si le aruncam de la balcon :))

 5. Da, chestia cu „si eu” o gasesc enervanta. Adica: „Vreau si eu un Cola la doi litri”. Si tu si inca cine? Stii sigur ca SI cel dinainte a cumparat un Cola la 2 litri, ca sa vrei SI TU unul? Nu. atunci: vreau un Cola la 2 litri. Simplu.

 6. Ceau! Probabil cei ce le-au lasat, stiu, ca va urma o iarna foarte foarte grea. Si din cauza, ca vor taia gazul si caldura, tiau lasat acele pliante sa faci focul cu ele si sa te ancalzesti. Pararea mea!

 7. Pingback: Marius Pahomi » Despre abordarea eficienta a consumatorilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.