„Fermierii Lay’s”, o iniţiativă frumoasă

Faină. Mişto. Bestială!

Am văzut, în weekend, pe Twitter că unii cetăţeni ai blogosferei au fost invitaţi de Lay’s în judeţul Covasna, la una dintre cele 19 ferme de cartofi care le furnizează materia primă pentru chipsuri [ştiu, ştiu că chips e corect, da’ dacă eu le  zic chipsuri de când le ştiu…]. Nu i-au chemat neapărat ca să le arate cum se fac chipsurile, ci le-au dat „în arendă” câte o parcelă pe care şi-au plantat cartofii ce urmează să fie recoltaţi şi transformaţi în chipsuri, în luna august. 

Şi partea faină e că fiecare o să aibă chipsurile lui, ediţie limitată!

 

Încă n-am apucat să citesc toate articolele scrise despre weekend-ul pe care bloggerii l-au petrecut la fermă, ca fermieri Lay’s, dar sigur o să le „bifez” pe toate. Noroc că şi eu am avut un sfârşit de săptămână fain, la ţară, că altfel i-aş fi invidiat şi mai mult.

Despre experienţă au scris: Elena Cîrîc – de la ea am furat pozele, Andreea Retea, Andreea Stan, Andreea Burlacu, Cristi Şuţu – cred că el a făcut pozele pe care le-am furat de la Elena, Cristi China Birta.

Felicitări, PepsiCo! Dacă mai multe companii ar face ceea ce au făcut până acum Farmec, Danone, Pepsi România plus firmele care „s-au băgat” la Cluj Brands Tour, am avea o blogosferă mai fericită.

3 thoughts on “„Fermierii Lay’s”, o iniţiativă frumoasă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.