Fitze falimentare

Magazinul din imagine se numea „Fitze” și era situat în Hunedoara, pe lângă gară. Pe hârtia din vitrină scrie: „Încălțăminte, îmbrăcăminte, accesorii – Toate noi – de la 15 ron”. Nici măcar pentru fitzele de 15 lei n-au avut hunedorencele bani?

13 thoughts on “Fitze falimentare”

  1. Pingback: De ce bloggerii de top sunt barbati? « impartial
  2. Am intrat la ăia. Cârpe care nu merită nici 15 lei. Patraona/nevasta patronului, care era şi vânzătoare – mai acră ca varza murată. Patronul, care era din când în când vânzător – mereu încruntat de parcă te privea dintr-o fotografie a poliţiei.
    Înainte aveau un fel de alimentară în acel spaţiu. Am intrat de două ori la ei, nu aveau ce îmi trebuia mie şi s-au supărat, şi el, şi ea, că nu vreau să cumpăr produsele similare pe care mi le recomandau ei (de genul Colgate în loc de Blend-a-med, etc.)
    La început am crezut că au dat faliment cu alimentara din cauză că se cam zborşeau la clienţi, dar acum am ajuns la concluzia că spală bani. Cum naiba să-ţi deschizi magazin de haine în locul în care ai avut o alimentară neprofitabilă? Plus că nici zona nu era prea frecventată de pitzi şi coca, targetul lor, care de obicei îşi fac veacul prin zone cu parcuri şi terase. Plus că zicea cineva că fratele patronului, un tip care s-a îmbogăţit rapid prin Irlanda, n-am idee cum, îi trimitea destui bani încât să-şi permită un magazin într-o zonă cu vad mai bun.
    Mai sunt câţiva de-ăştia despre care de-abia aştept s-aud că au dat faliment, deşi nu prea înţeleg cum de au supravieţuit până acum.

  3. Ah, cum am putut uita? La început credeam că scrie Sitze şi bănuiam că ăla e brandul chinezilor care au făcut hainele. A trecut mult timp până m-am gândit că ar putea să fie Fitze. Ahahah!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.