Florin Corpodean, copilul meu virtual

Florin Corpodean are 14 ani, este din comuna Cămăraşu, judeţul Cluj, şi locuieşte împreună cu fratele său mai mic şi părinţii – mama este casnică, iar tatăl lucrează „cu ziua” în agricultură – într-o casă cu o singură cameră. Venitul familiei este compus din alocaţia copiilor şi câştigul tatălui lor.

Florin şi-a descoperit pasiunea pentru muzică şi visează să devină un cântăreţ cunoscut, dar nu a avut şansa de a participa la vreun concurs şi nici de a urma cursuri de muzică. Florin este, totuşi, foarte apreciat de colegii săi pentru muzica tradiţională ţigănească şi muzica populară, pe care le interpretează de când se ştie.

BCR a lansat un CD cu melodii cântate de 17 copii talentaţi, dar care nu au mijloace financiare suficiente pentru a studia. Cei 17 copii au fost selectaţi de un juriu de specialitate format din compozitori si oameni de radio. Florin este unul dintre cei 17, iar pe albumul BCR Speranţe, el cântă piesa „Când era ca să-mi petrec”.

11 bloggeri i-au înfiat virtual pe cei 17 copii talentaţi. Eu vi-l prezint pe Florin, copilul meu virtual pentru luna aceasta:

Voi reveni cu mai multe detalii despre Florin şi, dacă vreţi să faceţi un gest frumos de sărbători, o să vă spun cum puteţi contribui. :)

9 thoughts on “Florin Corpodean, copilul meu virtual”

  1. Pingback: BCR Sperante – bilant | Marius Pahomi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.