„Frumoşilor!”

Pentru că azi toată lumea e preocupată cu urările de Crăciun pe Facebook, eu vă povestesc altceva.

Nu ştiu ce e în lista voastră de prieteni virtuali, dar la mine, de fiecare dată când o femeie adaugă o poză cu jumătatea ei [soț, iubit etc.], primul comentariu, precum şi majoritatea covârşitoare a celor ce urmează, este „Frumoşilor!”, cu varianta „Mumoshi”.

Oricât ar fi de hidoşi oamenii, ea cât o balenă eşuată şi cu părul scurt şi ondulat „permanent” şi el vizibil deranjat de faptul că trebuie să stea la pozat, se găseşte un prieten binevoitor care să le spună că sunt fie frumoşi, fie superbi. Semn că, pe Facebook, este mai apreciată frumusețea interioară decât cea exterioară.

Probabil de-asta piți cu țâțele pe-afară şi buzele țuguiate adună zeci sau chiar sute de like-uri, în timp ce urâților le comentează doar rudele apropiate şi prietenii care simt nevoia să-i mintă frumos. Sau mumos.

10 thoughts on “„Frumoşilor!””

  1. Eu sunt inca traumatizata de fotografia unei tipe ok sub care ( o ruda, o prietena?) cineva scrisese: ce frumoasa dar tot singura! De ce nu faci nimic???? Nu era oala mea, dar ce m- as mai fi bagat in vorba.

  2. Parca traim in Facebookmania. Am devenit mai preocupati de virtual decat de realitate. Toata lumea pozeaza frumos, anunta ca a facut bradul, etc. etc. Dar sufletul? Adevarata semnificatie a sarbatorii de Craciun?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.