Genial: Internet pentru pacienţi la Spitalul din Hunedoara

Internet în Spitalul din Hunedoara
Pacienţii Spitalului Municipal Hunedoara vor avea acces la internet, în perioada spitalizării.

Conducerea spitalului doreşte să implemeteze un sistem informatic în cadrul unităţii, prin intermediul căruia bolnavii internaţi să poată comunica, prin Internet, cu rudele sau prietenii. „Este vorba de o reţea proprie a spitalului care va deveni funcţională din luna ianuarie a anului viitor. Vom amenaja câte un centru pe fiecare palier al spitalului unde vor fi montate două calculatoare, conectate în permanenţă la internet”, a declarat Gavril Bende Barna, managerul Spitalului Municipal Hunedoara.

[de aici]

Să-ţi vină să te… internezi, nu altceva!

6 thoughts on “Genial: Internet pentru pacienţi la Spitalul din Hunedoara”

 1. Uite in sfirsit un post despre Hunedoara. Multumesc Denisuca.
  E bine cu internet in spital pentru bolnavi, chiar foarte bine. Si la noi, unde camerele sinr cu cel mult doua paturi in spitale exista televizor cu casti pentru fiecare pat, exista la fiecare pat telefon personal cu numar al tau unde poti fi sunat direct (daca suni tu platesti pretul normal la externare) si fiecare pat are legatura de internet (tot asa platesti la externare – pretul e de 1 cent pe minut – deci o ora si patruzeci de minute la 1 euro), numa ca legatura de internet e ca sa surfezi normal nu sa ti legatura cu rudele pe mess – hahaha.
  La noi dreptul la vizita e 24 de ore din 24 fara nici o restrictie. Ca vizitator esti doar rugat sa iesi din camera cind e vizita medicului sau sa fi mai retinut intre orele 8-12 dimineata, dar chiar si atunci te poti gasi acolo in vizita.
  La spitalele din Romania si in cel din Hunedoara exista doar doua vizite pe saptamina cite doua ore parca. Da de ce? E puscarie? Au ceva de ascuns?
  E bun internetul in spital dar nu ca inlocuitor al unui program de vizita de 24 de ore din 24.
  Sub aspectul contactului cu lumea exterioara si cu persoanele apropiate in Romania cind intri in spital e parca ai intra in puscarie.

 2. Chiar ca iti vine sa te internezi! Cand am fost internat in spital mi-ar fii prins bine internetul, nu ma mai plictiseam asa. Curios e cati oameni vor stii sa-l foloseasca, dar sa nu uitam ca nu doar seniori se interneaza, ci si juniori, precum subsemnatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.