Habemus candidatus! [sau candidatum]

Ovidiu Hada, PNL, şi-a lansat sâmbătă, 16 februarie, candidatura pentru Primăria Municipiului Hunedoara, folosind sloganul „HaDa onorează Hunedoara”. La spectacol a participat cam toată „floarea” PNL-ului, de la Dan Radu Ruşanu sau Cristian David, la Norica Nicolai. N-a venit Tăriceanu, i-o fi fost frică să nu-i îngheţe nasu’ în sala Cinematografului Flacăra din Hunedoara, unde a fost puţin mai cald decât afară, cel mai probabil datorită celor aproximativ 500 de oameni prezenţi în sală.

Hada a apărut de nicăieri, iar PNL l-a scos din mânecă pentru că n-aveau, zic eu, alt om pe care să-l propună pentru Primăria Hunedoarei. A stat mulţi ani prin SUA şi-a venit să ne promită marea cu sarea. De fapt, el nu a făcut nici o promisiune concretă, doar că „vom trăi bine” [mă aşteptam, totuşi, la o promisiune originală, dacă tot au ales să lovească în foştii colegi de alianţă] , că Hunedoara merită să devină un oraş prosper, că e păcat că drumul care vine de la Deva e termină brusc înainte de intrarea în oraş şi că o să avem şi noi investitori aşa cum are Deva. Da bine, mulţumim, am mai auzit de-astea.

A mai fost prezentat şi un film în care l-am văzut pe candidatul Ovidiu Hada vorbind cu hunedorenii săraci şi ascultându-le păsul. Asta fac şi ziariştii şi nu i-am văzut să se filmeze când merg „pe coclauri” ca să asculte problemele oamenilor.

În filmul cu pricina, un om de afaceri român cu un foarte puternic accent american spunea că va veni să investească în Hunedoara. Şi că „in fact, adică în fapt”… nu ştiu ce. Aşa de româneşte a sunat acel „infect”, de a râs juma’ de sală.

Discursul lui Hada a inclus multe poticneli din cauză că nu-şi găsea cuvintele, deşi le citea. Oamenii din sală au râs sincer la o chestie care circula de multă vreme pe net, sub formă de PPT sau PPS, un fel de pildă despre o femeie într-un aeroport, care mânca din biscuiţii celui de lângă ea şi era revoltată că acesta lua şi el câte un biscuite atunci când lua ea. Abia când a ajuns în avion, femeia şi-a găsit punga intactă şi s-a ruşinat că îi fusese ciudă pe omul din ai cărui biscuiţi mâncase cu nesimţire. Mda… nu ştiam că omul de rând este atât de uşor impresionabil, dar se pare că cei care i-au scris discursul au mai multă experienţă decât mine…

Nu ştiu dacă toţi cei din sală au venit acolo ca să-l cunoască pe cel ce le-ar putea deveni primar, dacă erau membri PNL sau dacă au venit doar pentru „panem et circenses”, adică spectacolul „redus” [artiştii prezenţi au cântat foarte puţin, poate din cauza frigului, poate din cauză că fuseseră tocmiţi pentru câte-o melodie, două], cert e că sala a fost plină, aşa cum, probabil, n-a fost demult. Eu stau în Hunedoara de opt ani şi ieri am intrat pentru prima dată în sala de cinema.

Una peste alta, aştept să văd care va fi candidatul propus de PD, că dacă e tot Nicolae Schiau – actualul primar, nu mai are votul meu, şi cred că nu sunt singura care gândeşte aşa. Pur şi simplu, nu-mi place omul ăsta, chiar dacă mi-a luminat curtea din faţa blocului, curte care a stat în beznă pe tot parcursul mandatului primarului Mariş. Altceva nu ştiu să fi făcut pentru mine, ca hunedoreancă. Zău! A, da, de când e el primar s-a deschis Kaufland. Mda… dar în Deva, în ultimii ani, s-au deschis Spar, Plus, Trident, Billa, Real…

Hada nu m-a convins. Pentru că în afară de clasicele promisiuni de trai mai bun şi „voi face să fie bine”, nu am auzit nimic concret.

Mai jos, poze de la lansarea de ieri.

PNL la Hunedoara - Ovidiu Hada 01

PNL la Hunedoara - Ovidiu Hada 02

PNL la Hunedoara - Ovidiu Hada 03

PNL la Hunedoara - Sala Cinema Flacara

PNL la Hunedoara - Norica Nicolai

PNL la Hunedoara - Norica Nicolai si Ovidiu Hada

PNL la Hunedoara - Norica Nicolai, Ovidiu Hada si Cristian David

PNL la Hunedoara - Mircia Muntean

PNL la Hunedoara - Mircea Molot, Dan Radu Rusanu, Cristian David

PNL la Hunedoara - Ioan Timis si Mircea Molot

PNL la Hunedoara - Greii din PNL

PNL la Hunedoara - Huniadi Cantores

PNL la Hunedoara - Dan Radu Rusanu, Mircia Muntea, un nene si Norica Nicolai

PNL la Hunedoara - Dan Radu Rusanu

28 thoughts on “Habemus candidatus! [sau candidatum]”

 1. salut
  E dreptul tau sa scrii ce iti trece prin cap;sa fii de acord sau nu cu cineva;sa critici sau sa lauzi.Dar incearca-sa stii ca nu e greu, nici nu doare-sa fii corecta.Sa nu te alaturi celor care trunchiaza adevarul, care il scriu filtrat prin prizma interesului lor.Este normal ca cine plateste sa comande si muzica, nu?Si tu esti un ziarist onest…care spui ce vezi.Sa stii ca am fost si eu intre „oamenii de rand usor impresionabili”.Si cred ca nu toata lumea e la curent cu pildele ce circula pe net (felicitari pentru nivelul de cultura atins!)si sunt convins ca nici nu e necesar.Ce importanta poate avea daca ai auzit o pilda de 10 sau 100 de ori?Important este ca cel ce o spune sa o spuna la momentul potrivit.Si mai este o chestie care m-a dezamagit.Sincer, credem ca dna.Harau plateste oameni inteligenti.Sa retii din ce a zis „omul de afaceri roman cu puternic accent american”(si apropo’, e om de afaceri american de origine romana)o greseala de exprimare, dar sa nu reti ca investeste din banii lui cateva milioane de dolari(nu lei tramvai)asta este o prostie.Si nu uita, orice candidat, ca vrea sa devina primar la Vascauti sau presedintele USA, promite!Ca el nu are ce sa dovedeasca.El promite ca va face.Daca nu face ce a promis, e altceva.Ca Hada nu te-a convins, nu-i bai.Un bai este ca denaturezi si trunchiezi adevarul.Esti platita din banii psd-ului,dar asta nu te poate impiedica sa relatezi corect ce se intampla.sa auzim numai de bine.

 2. Mi-a plăcut mult asta cu „eşti plătită din banii PSD-ului”. :D
  Asta e concluzia ta, pentru că am zis că Hada nu m-a convins, iar pe Schiau nu îl mai aleg? Eu zic să mai citeşti pe blogul meu şi-o să înţelegi ce şi cum. Nu mă plăteşte nimeni să scriu pe blog sau să relatez ce văd pe unde merg. Pentru blogul meu scriu pentru că îmi place, iar ceea ce fac la doamna Hărău n-are nici o legătură cu scrisul sau cu relatarea adevărului.
  Totuşi, n-am înţeles cu ce-am trunchiat adevărul, care parte a relatării mele ţi se pare că n-ar fi adevărată? Nu de alta, dar am şi filmat o bună parte din spectacol şi pot pune pe blog şi filmuleţele, dacă-i musai.
  Mulţumesc pentru jigniri, dacă revii cu aceeaşi atitudine, e posibil să nu mai poţi comenta aici. :) O seară frumoasă îţi doresc!

 3. Ciao!! am citit cu interes ce ai scris despre lansarea canditatului propus de PNL.Oare pauzele din discurs, pe care tu le-ai descris
  ca:”…multe poticneli din cauză că nu-şi găsea cuvintele” sa fii fost doar „chinul” omului plecat in SUA care incearca sa nu vb cu accent american? Poate fii si asta!!!
  Adevarul este ca Hunedoara merita sa fie un oras prosper dar ramane sa vedem ce va urma. Promisiuni vor fii multe ,dar am sa te rog sa asisti si la lansariile celorlaltii candidati si sa ne tii la curent si pe noi.
  Sincer nu am timp sa merg si in acelasi timp nici nu-mi place sa asist. Poate doar prin intermediul „tau” ma voi decide cui ii voi da votul.
  Ciao!!

 4. salut
  pai ca sa vezi la care parte ma refer, cand spun ca nu relatezi decat ceea ce iti convine, uita-te pe filmuletele facute.Ideea este ca privim acelasi lucru din locuri diferite.Nu ma deranjeaza cand cineva este de alta parere decat mine, cand poate demola- cu argumente-argumentele aduse de mine sau de cei care au aceleasi idei ca mine.Crezi ca este corect sa demolazi-macar la un colt- pe cineva pentru ca vorbeste gresit o limba, fara sa te legi de loc de ceea ce zice?Revin la chestia spusa de Cosmescu.Chiar sa fie cel mai important lucru pentru tine ca omul vorbeste gresit romaneste, dar sa nu conteze ce zice, ce va face, si mai ales de ce s-a hotarat sa faca aceasta aici in Hunedoara si a ramas bine-merci acolo de unde vine.Din partea mea poate fi surdo-mut sau sa vorbesca in zimbabueza(daca exista asa ceva), dar daca investeste cateva milione de dolari, ma declar multumit.Nu spun ca Ovidiu Hada este Mesia Hunedoarei.Dar este un om care a facut ceva in viata, care a trait intr-o democratie adevarata, care nu intra sarac lipit in politica cu gandul la tunurile pe care le va da.Hai sa-i nu-i facem procese de intentie.Ceilalti am vazut ce au facut(sau ce n-au facut), ce au promis si ce s-a ales de promisiuni.Hai sa vedem daca putem accepta ca ar fi momentul sa gandim altfel, sa actinam altfel, sa uitam de comunisti, de ce ne-au invatat ei.Cred ca ar fi nevoie de cate un „american” in mulkte locuri din Romania.Daca nu-ti place un om, vino si spune:”Da dom’le, ala nu e bun pentru ca ideile lui politice sunt gresite, ideile lui economice sunt varza.Si ma bazez pe…”Dar sa spui ca nu te convinge pentru ca nu vorbeste bine romaneste. Ma dezamagesti.O zi cat mai frumoasa.

 5. Greşeşti, nu am spus că nu m-a convins pentru că nu vorbeşte bine româneşte, am spus că nu m-a convins pentru că nu a venit cu nici o strategie concretă, doar cu idei de genul „hunedorenii trebuie să trăiască mai bine”.
  Iar pentru simplul fapt că a trăit în America nu cred că trebuie să-l ridicăm în slăvi.
  Cât despre Cosmescu, să investească ce vrea şi cât vrea, eu doar am subliniat un „fact” amuzant din filmul prezentat.

 6. Parca incepe sa sune altfel.Dar una este ce ai vrut sa spui si alta ce ai spus.Si cu totul alta ce au inteles „oamenii simpli”.Parerea ta despre candidatul PNL am citit-o, dar care este parerea ta despre ceilalti candidati, numele celor care se vehiculeaza prin „targ”: Maris, Scheau, Raducea, Leu…Si apropo, nici eu nu sunt convins ca totusi poti scrie impartial, neumbrit de idei preconcepute-nu neaparat de un partid sau patron, ci de dorinta de a fii ziaristul rau care musca si e dur cu toata lumea, un fel „carcotas de serviciu”.Si revenind la evenimentul de ieri, nu era necesar sa fii convinsa, nu era o lansare a campaniei electorale.Era vorba de anuntarea oficiala a candidaturii.Pentru ca stii si tu-cred-campania electorala nu a inceput.Deci, Ovidiu Hada nu trebuia sa convinga, nu trebuia sa promita, sa prezinte planuri marete, strategii elaborate.El s-a prezentat pe el.El si PNL-ul au informat ce vor sa faca. Si nu il ridic in slavi si nici nu-i ofer un cec in alb, dar sunt convins ca in cei peste 18 ani de cand a parasit plaiurile mioririce a inceput sa gandeasca altfel, a inceput sa GANDEASCA, sa nu fie interesat de ciupeala, de „mie ce imi iese”, de 10%.Si asta este foarte important.El a sarit etapa celor 20 de ani(cred ca sunt mai multi in realitate) profetiti de Brucan.De aceea am mai mare incredere in el decat in ceilalti candidati.Si de aceea cred ca merita o presa, nu favorabila, doar corecta.Si sa nu uit, chestia cu Cosmescu, ai prezentat-o rautacios, nu amuzant.

 7. O să-mi spun părerea despre ceilalţi candidaţi atunci când voi şti care sunt aceştia. Până atunci, am spus că Schiau nu-mi mai place, iar despre ceilalţi voi scrie când voi şti că vor să candideze.
  Leu… well, don’t even get me started! :D
  Revin, că acum muncesc.

 8. Domnul,Hada este Presedintele de la comp. NW Elite developers LLC din WA. USA ,sintem parteneri de afaceri si este un om demn de incredere ,am numai cuvinte bune despre El sint sigur ca va face treaba buna ca primar,but anyway ,il felicit ca a avut curajul mare pt. a se duce in Romania si sa faca ceva pt. Orasul lui natal.

 9. Cu precizarea ca nu sunt inscris in nici un partid, iar simpatiile mele deocamdata nu se regasesc nicaieri, stau de multe ori si ma intreb, de ce dl. Hada crede ca actualul primar face mizeria din anumite zone din oras. Eu stiu foarte bine ca acele zone au fost curatzate de nenumarate ori, dar de vina sunt doar oamenii, oameni care probabil ca locuiesc in niste conditii asemanatoare. Nu ii vom putea educa niciodata pe romani sau rromi de beneficiile unui mediu curat. Stiu ca merita incercat, dar pentru asta cred ca unii lideri nu si-au terminat treaba acum vreo 75 de ani ;-). Bafta tuturor candidatilor, iar decat sa aruncati atatia bani pe fituicile care oricum sunt aruncate la gunoi, mai bine ati face ceva care sa fie vazut de toata lumea. Un exemplu ? Reparati drumurile astea din oras ca poate de maine vom curcula cu metroul….. Natura si-a cam facut datoria pentru a beneficia de astfel de avantaje.

 10. Ai dreptate Denisuca. Am recitit materialul…. HaDa trebuie doar sa incerce sa vina cu proiecte viabile, si apoi si cu sursele de finantare, ca doar nu vine primar sa faca ceva pe banii lui…. iar aici deja lucrurile devin cam complicate. Prietenii stiu de ce. Eu i-as da oricum mult mai mult credit lui Schiau, si poate si lui Maris deoarece ei au o experienta la carma primariei. Ai aratat cu degetul catre Mircia Munteanu. Si el a inceput tot cu pasi timizi, iar experienta isi spune cuvantul. Mai multe chestii probabil ca as putea sa tzi le povestesc cu alta ocazie, deoarece odata rotile unse deja, lucrurile se misca cu mult mai mare usurinta. Deci, Hada, pe langa ca nu stie care sunt problemele reale ale Hunedorenilor, nu stie nici cum mers lucrurile in Romania.

 11. Nu atiam nimic despre Ovidiu Hada, pana l-a convins careva sa candideze la Primarie.
  Stiu doar ca este fiul d-lui Hada,un om respectabil care este un pastor al unui grup religios(pocait). Am avut neplacuta surpriza sa in vad pe Ovidiu Hada, la biserica ortodoxa din Buituri si in loc sa se roage, daca tot a venit la biserica, a inceput un fel de campanie electorala..
  Zicea ca el nu este pocait.
  Minte de ingheata apele! Pentru ce este nevoie sa spuna ortodoxilor ca el nu este pocait? Pe mine ca cetatean al Hunedoarei nu ma intereseaza ce apartenenta religioasa are el.
  Vreau sa stiu daca este capabil sa faca ceva pentru orasul in care traiesc si eu.
  L-am mai vazut apoi si in afisele electorale fotografiat langa groapa de gunoi a hunedoarei si spunand ca orasul Hunedoara este plin de gunoaie.
  Pai ce crede ca noi suntem orbi?
  In Hunedoara sunt strazi curate, flori, copaci zugraviti cu var, iar la locurile de colectare a gunoaielor sunt eoropubele si niste cosuri mari de sarma impletita in care hunedorenii s-au obisnuit deja sa puna ambalajele de plastic.
  Si o groapa de gunoi cum ar putea arata altfel decat ca o groapa de gunoi.!!!!!!!!
  Daca asa incepe cu minciuni chiar legate si de lucrurile evidente, ce sa cred despre restul …
  Cred ca daca mai minte mult nici pocaitii nu-l vor vota pentru ca sunt oameni corecti si cu frica de Dumnezeu!

 12. VREAU SA SCHIMB CODUL PENAL DUPA CEL DIN OLANDA SAU DIN SUEDIA

  PERSECUTAT SI TORTURAT DE POLITIA SI JUSTITIA DIN HUNEDOARA 1998

  AM FOST ARESTAT FARA PROBE,UN DOSAR SE JUDECA DUPA PROBE NU DUPA VORBE FARA SA POATA FI PROBATE. AM FOST BATUT DE SAREA SANGE DIN MINE CA DIN ROBINET,AM FOST LEGAT IN LANTURI LA MAINI SI PICIOARE SI O BARA DE FIER LEGATE DE LANTURI TIMP DE 81 DE NOPTI,NU AVEAM DREPTUL SA FAC UN DUS,CAND MERGEAM LA WC,COLEGI DE CELULA MA STERGEAU LA FUND,PENTRU CA EU NU PUTEAM CA AVEAM MAINILE LEGATE DE LANTURI SI CATUSE,AM FOST VIZITAT DE CATRE COLONELUL COJOCARU DE LA PARCHETUL MILITAR CRAIOVA,CARE MA VAZUT LEGAT IN LANTURI LA MAINI SI LA PICIOARE SI O BARA DE FIER LEGATA DE LANTURI,ACEST COLONEL COJOCARU,MA PUS SA DAU O DECLARATIE,AM MAI FOST VAZUT LEGAT IN LANTURI DE CATRE PROCURORUL HERBAN DE LA PARCHET DEVA,SI ACESTA MA PUS SA DAU O DECLARATIE, NAM MANCAT NIMIC ZECE ZILE NUMAI APA AM BAUT,SI ACUM MA JUDEC LA CEDO UNDE CEREREA MEA A FOST ADMISA,CRED CA DUPA CAT AM FOST SUPUS TORTURII SI MAI MULT AM FOST AMENINTAT CA O SA FIU INPUSCAT SI ARUNCAT IN BARAJ CA MANCARE
  PENTRU PESTI DE CATRE COLONELUL COZMA DE LA POLITIA DEVA,AM DREPTUL LA UN PROCES ECHITABIL INTRUN STAT DEMOCRAT.
  CU RESPECT VILI RUPA DIN HUNEDOARA TEL.0721758747

  PS.
  CREDETI CA ESTE NORMAL.VREAU SA FAC UN FILM DESPRE ACEST CAZ

 13. de 8 ani Hunedoreanca?!?!!?!? atunci m-ai dat pe spate cu cate sti tu despre oamenii din Hunedoara………….Combinatul a fost locul unde si-a platit fostul partid comunist,si fosta securitate (ma refer la unii din conducerea de atunci a combinatului) slujitorii ferventi……..Noi care suntem de o viata(40,50 de ani )in Hunedoara (si am lucrat in combinat)ii cunoastem bine,asa ca inainte de a face comentarii despre unele persoane de pe aici ,intreaba si pe cineva care e mai de mult Hunedorean.Ne-am saturat de comunistii si securistii de atunci.Lasa-ne sa incercam si cu altii care nu au stigmatul de ”tortionar” pe spate.Asa ca trebuie votat orcine care nu are legatura cu trecutul Comunist al orasului!!!!!

 14. nu stiu exact cum e Hada ca om, cat de serios e, dar pot zice ceva despre el: cand toata lumea se zbatea sa supravietuiasca cu inchiderea combinatului samd…el statea linistit in America. Din toti candidatii la primarie Hada este cel mai rau. votul meu l-a pierdut din momentul cand a „cumparat” voturile unor oameni (cei din Pestisu Mare) cu niste galeti. cunosc caz care mi-a zis ca il voteaza pe Hada ca i-a dat 2 galeti…
  Iar depsre Schiau ce pot sa spun? Mi se pare un om care chiar a facut ceva pt HD.(in comparatie cu predecesorul sau Maris). Am impresia ca din toate promisiunle facute la alegerile trecute doar de una nu s-a tinut si anume cea cu farmacia pentru pensionari.

 15. Presupun ca primesti bani grei sa bagi strambe unui om care chiar ar putea face ceva, nu este el cel mai stralucit dintre candidati, dar are SPATE! intelegi ce vreau sa spun. Si apropo de Schiau, ce a facut, dom’le? A vandut parcurile diferitilor ciumeti care vor sa construiasca bodegi, ne priveaza de asfalt sa ne putem rupe rotile lnistiti in cratere (vezi Bulevardul 1848), a reusit sa bage primaria pe minus (intreaba un angajat al primariei ca stie mai bine cum si-a primit salariul de Craciun), a refuzat sa le dea terenuri mai multor firme care doreau constructia unor fabrici in oras, a mascat gara cu constructia impresionanta numita autogara, si-a baut joc de omanii care mergeau la el in audienta(caz concret), pana si gradina zoologica a fost inchisa. Si mai sunt multe altele care nu-mi trec prin minte acum, dar daca deschizi ochii le vei vedea. Domnul de la Daia Romana nu are ce cauta aici. E prea moale si e marioneta domnului Pogea, care l-a si propus. Si daca anul acesta va castiga din nou Mircea Molot presedentia CJ si Mircia Muntean primaria Devei (mai mult ca sigur) vom avea o marioneta mai credibila prin Hada decat prin Schiau, asta daca ne dorim inca 4 ani de regres, pentru ca banii mai vin si din CJ. Si domnisoara Denisuca, dumneata poti linistita sa te intorci in localitatea natala, sa nu te dai mare hunedoreanca dupa 8 ani si sa nu mai faci jocurile unuia sau alteia si sa le satisfaci intereselor oamenilor care chiar au nevoie de Schiau pentru prosperitate. Si apopo de religie, daca parintii lui sunt pocaiti el nu este neaparat. Bunicii mei au fost baptisti, iar tata ortodox. Asa ca nu mai acuzati in necunostinta de cauza.

 16. Geo, înainte să presupui, ai putea să citeşti mai multe articole de pe blog sau măcar comentariile mele de aici. M-am săturat să tot repet că nu mă plăteşte nimeni ca să am opinii. Le dau „pe gratis” şi nu mi le schimb în funcţie de cine „dă mai mult”.
  Părerea mea este că domnul Hada vine din America având impresia că poate schimba, în mod miraculos şi cu bani foarte puţini, municipiul Hunedoara. Iar eu nu îl cred.
  Cât despre faptul că mă „trimiţi” în oraşul meu natal… să fii sănătos. A fost ultima dată când ţi-am aprobat un astfel de comentariu. Data viitoare, să-ţi faci blog şi să jigneşti acolo pe cine vrei tu.

 17. Da…de acord cu tine ca ai dreptul la libera ta opinie…Dar cred in acelasi timp ca nu ar trebui sa il critici atata pe Hada inca dinainte de a fi apucat sa cheltuiasca primul leu din bugetul local. Schiau a avut 4 ani de zile sa ne dovedeasca de ce e in stare si ne-a dovedit. A vandut parcuri , a concesionat fiecare metru patrat de pamant de pe domeniul public…vezi constructia de pe bd Corvin, care poate stii apartine senatorului PDL Viorel Arion , mai exact firmei sale ..Comser…senator care de altfel sunt satul de el pe Videotextul RDS de cate face el…apoi in fata Pireus Bank..s-a mai gasit o mana de pamant liber…s-a dat si aia ! Parcul ala Industrial pe care se face atata tam-tam e un esec total….In afara de Crawford..care nici aia nu dau salarii mai mari decat cablajele de la Deva, ca , cu Lisa de la noi nu se pot compara..restu te platesc ca sa nu stai acasa…sa ai bani de pachet sa mergi la lucru. Ne-a terminat echipa de fotbal…Corvinul e in coma si merge linistita spre Liga a3a…Drumurile sunt praf….Bd.1848 sau Soseaua Pestis-Hunedoara sunt doar cateva exemple…sau o sa vina sa imi zica ca o sa vina proiectul ISPA si de aia nu s-a putut asfalta pana la intrarea in oras…Cat priveste curatenia orasului…exista o firma..Proserv..care stim noi a cui este si care este platita din banii nostrii tocmai pentru a face curatenie ! Asa ca sa fie curatenie…si nu doar in centru…peste tot ! Sa mai zic? Era nevoie de un nou sediu pentru Primarie? De asta s-a luat un credit de 600 de mii de euro pentru a se cumpara sediul BRD? Investitiile serioase lipsesc cu desavarsire….Kaufland? Profi? Leonardo? astea sunt investitiile despre care vorbeste Schiau? Imi pare rau pentru el…dar intr-o economie sanatoasa in primul rand se PRODUCE..apoi se vinde. Viseaza doar supermarketuri, piete si centre comeciale gen Plaza ala nu mai stiu cum ii spune…dar nu se gandeste…oare hunedorenii au bani sa cumpere ? Unii au…ca produc cablaje auto la Sews si Lisa Dx…..si cred ca ajunge…is satul de Schiau asta pana peste cap…Vine Leu..alt afacerist…nu ii mai merge treaba bine si acuma se vrea primar? Nu ne trebuie un primar care cu angajatii din firmele sale se poarta ca si cu niste gunoaie..Nu vrem aceeasi soarta….Si ramane Ovidiu Hada….care deocamdata e curat…nu are un trecut dubios in spate si ramane principalul favorit..spun eu..si sper sa iasa….tocmai pentru a ne putea dovedi ce vorbele sale au acoperire…si ca vine dintr-un sistem in care cuvantul dat are valoare…nu ca la noi !

 18. sa nu uitam ca maris a fost candidatul pnl si pt ca nu a iesit primar a fost dat la o parte.
  faptul ca a stat in sua, si nu vorbeste bine romaneste nu ii o scuza pt ca eu stiu oameni care au stat mai mult timp in sua decat el (de la acceiasi biserica cu el si din acelasi oras) si vb mai bine decat multi dintre noi.
  ce crdeti ca poate face hada pt hunedoara? doar nu credeti ca vine cu bani de acasa sa faca hd sa arate mai fain? va zic eu ca isi va „platii” promisiuniile facute in campanie(si are multe…), primaria va fii plina de angajati noi care nu vor face nimic.
  iar de actualul primar…aceleasi promisiunii facut in campanie au fost respectate(vezi in primarie), oameni competenti au plecat ca nu au mai avut loc de pile.
  iar de ce a facut „primarul” nu vb daca nu stiti pt ca eu nu imi amintesc multe decat ca la s.o.s salvati castelul a fost taiat curentul pt ca primaria nu a platit, a da focuri de artificii….sau a facut altceva? intrebati cati bani plateste primaria intretinerea podulul de la pestis(nu o sa va reveniti repede din soc)
  nu am nimic cu hada pt ca nu il cunosc iar la adresa tatalui dansului jos palaria deoarece a facut multe pe oras (azil de batrani, casa de copii, adapost pt femeiile maltratate …)
  ar fi multe de spus multe care nu se stiu dar nu cred ca isi au rostul….

 19. salut! daca ma intrebati pe mine parerea mea e ca Hada a venit din america se baga ca primar ji dupaia „AJUTA HUNEDOARA” o baga in datori ca Deva isi face mai mult banet si pleaca inapoi in America ca un rege

 20. –––––––––––––––––––––––––––

  CATRE
  PRESEDENTIA ROMANIEI
  RECLAMATIE
  SUBSEMNATUL RUPA VILI DOMICILIAT IN HUNEDOARA STRADA PINILOR NR.4 BL.40 AP.64 ET.1.
  SOLICIT DE URGENTA, ARESTAREA PROCURORULUI HERBAN DOREL, DE LA PARCHETUL DE PE LANGA TRIBUNALUL DEVA,SI A JUDECATOAREI RODICA GHILEA, DE LA TRIBUNAL DEVA,PENTRU URMATOARELE MOTIVE .IN ANUL 2008 IN 16 DECEMBRIE STATUL ROMAN A FOST PEDEPSIT DE CATRE CURTEA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI DE LA STRASSBOURG,PE ARTICOLELE 3,5,6,8,13, DIN CONVENTIA EUROPEANA DIN FRANTA,IN DOSARUL 58478/2000,SI IN ANUL 2010 IN 10 AUGUST A FOST PUBLICATA IN MONITORUL OFICIAL IN PARTEA 1 LA NR 562.AM DEMONSTRAT CA AM FOST RAPIT ,SECHESTRAT SI TORTURAT CU BUNA STIINTA, SI CU ACORDUL ACESTOR INFRACTORI PERICULOSI AI SOCIETATII, CARE AU INCALCAT LEGEA CU BUNA STIINTA,NEVINOVAT,IN URMA UNEI INSCENARI FACUTE DE ORGANELE DE MILITIE,IN ANUL 1998 IN LUNA MARTIE.AM FOST BATUT DE SAREA SANGE DIN MINE CA DIN ROBINET,SI LEGAT IN LANTURI LA MAINI SI PICIOARE SI O BARA DE FIER LEGATA DE LANTURI, TIMP DE 81 DE ZILE SI NOPTI ,CAND MERGEAM LA WC COLEGI DE CELULA MA STERGEAU LA FUND,NU ME-AU DAT VOIE SA MA SPAL LA PICIOARE LA PENIS LA FUND PE CORPUL MEU IN ACESTE 81 DE ZILE,AM FOST PLIN DE PURECI SI DE BUBE,MA VAZUT LEGAT IN LANTURI SI COLONELUL COJOCARU DE LA TRIBUNALUL MILITAR CRAIOVA.
  EU CONSIDER CA E DATORIA C.S.M.,SA FACA CURATENIE IN MINISTERUL PUBLIC SI IN JUSTITIE,DACA CINEVA A DEMONTRAT LA C.E.D.O.,CA SA INCALCAT LEGEA.
  PS.
  DE CE NU SANT ARESTATI CEI CARE MAU TORTURAT NEVINOVAT?
  CEI CARE AU CASTIGAT LA CEDO, AU DEMONSTRAT, CA UN PROCUROR SI UN JUDECATOR,DIN ROMANIA, AU INCALCAT LEGEA CU BUNA STIINTA,DEVENIND CEI MAI PERICULOSI INFRACTORI AI SOCIETATII,SA FIE ARESTATI TOTI ACESTI PROCURORI SI JUDECATORI CARE NEAU FACUT DE RUSINE.
  JOS CORUPTIA.JOS CU MAFIA,CEREM PUBLIC DEMITEREA DIN MAGISTRATURA ACESTOR INFRACTORI PERICULOSI AI SOCIETATII. vili rupa din hunedoara. tel.0721758747
  02-11-2010

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.