Iarna beau ceaiuri

– Bună ziua, de la Transilvania Post sunt.
– Bună ziua.
– Aveţi un colet, puteţi coborî?
– Pot…
[cobor]
– Semnaţi aici.
– Da’ de la cine e?
– Contează? Important e că l-aţi primit!

Aşa-i. Moş Nicolae a venit la fix, cu o cutie mare şi frumoasă. Habar n-aveam ce e în ea, de la cine am primit-o sau de ce. Am desfăcut-o cu grijă şi am aflat ce ascundea: 

Inventarul:

  • Theia – Latte Macchiato, „ceai de savurat”
  • Bună Dispoziţie, ceai cu lime şi mandarine
  • Digestie Uşoară, ceai şi capsule
  • Ceai Silueta Perfectă Purificare şi Drenaj
  • Ceai Silueta Perfectă Controlul Greutăţii
  • Cartea Andreei Raicu, „Mănâncă şi arată bine!”

…toate de la Fares.

  

Până acum mi-am băgat nasul în ceaiurile speciale, cel „de savurat” şi cel cu lime şi mandarine. Ambele miros senzaţional! De băut, am băut un ceai cu lime şi mandarine.

De când a venit frigul, beau cel cam două ceaiuri pe zi [ce să fac dacă vara nu dorm suport băuturile fierbinţi?] Aşa că Fares m-a nimerit la fix cu acest cadou. Bănuiesc că la fel ca mine, mulţi alţi români beau ceaiuri doar iarna sau atunci când sunt răciţi, iar Fares ştie asta, pentru că un procentaj mare din ceaiurile din bucătăriile româneşti sunt de la Fares.

Am constatat, cu plăcută surprindere, că Fares nu produce doar ceaiurile medicinale simple, în săculeţe fără aţă, câte 20-30 de bucăţi într-o cutie. E bine că le avem şi pe alea – unde mai găseşti ceai de muşeţel cu 1-2 lei cutia? – dar mă bucur că există ceaiuri în pliculeţe ambalate individual şi ceaiuri neambalate în pliculeţe, care pot fi dozate după bunul plac şi mai ales ceaiuri care miros atât de bine. Pe cuvânt că îmi vine să mănânc ceaiul „de savurat”, atât de bine miroase!

Mulţumesc frumos, Fares!

Despre produsele Linia Verde pe care le-am primit în urmă cu ceva timp vă spun doar atât: sunt foarte bune.

9 thoughts on “Iarna beau ceaiuri”

  1. În sfârșit o veste bună pentru mine. Încerc de ceva timp să mă las de consumul excesiv de cafea, am încercat cu tot feluri de ceaiuri, de fructe, de lămâie, ceai verde… și n-a mers. După o săptămână nu mai îmi făcea plăcere să beau așa ceva. O să încerc ceaiurile recomandate de tine, poate așa mă pot lăsa de cafea și mă voi simți mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.