Idee de afacere

Stiu ca-i criza, dar mai stiu si ca exista oameni cu bani care ar investi intr-un business bun si… n-au in ce. Eu am idei, dar n-am bani si nici rabdare n-as avea sa ma ocup de asa ceva. Asadar…

Sunt destul de multi romani care au ajuns prin Austria; as paria ca macar jumatate dintre acestia au baut o bere austriaca. Cel mai probabil, berea era Ottakringer, o bere foarte buna si relativ ieftina.

Cand s-au intors acasa, unii si-au luat „la pachet” macar doua beri Ottakringer, ca sa le dea si prietenilor sau ca sa isi prelungeasca, astfel, sentimentul ca inca mai sunt in Austria.

Eu n-am vazut nicaieri in Romania bere Ottakringer. O fi prin birturile mai rasarite din Bucuresti, nu zic nu, dar cam atat. Ei bine, eu sper sa se gaseasca un nene cu bani care sa imi „fure” ideea si sa importe in Romania berea austriaca Ottakringer. Poate sa fie un supermarket austriac sau nemtesc, poate sa fie o benzinarie care are statii – si implicit magazine – in toata tara, poate sa fie oricine sau orice, eu as da acum pana la opt lei pentru o sticla de Ottakringer.

=p~=p~=p~

11 thoughts on “Idee de afacere”

  1. Am vazut de vanzare in Cluuuj daca mai ajungi pe aici vreodata. O poti gasi la Bistro Viena in Piata Muzeului, sau cel putin am vazut acolo in meniu. Data viitoare cand trec pe acolo beau si pentru tine una :P

  2. Sa stii ca ideea nu e una rea si chiar nu inteleg de ce nu se baga cineva sa aduca mai multe marci de bere… probabil de vina sunt contractele de exclusivitate cu firmele autohtone…

  3. E posibil sa o gasesti la Auchan (cel putin in Cluj). Exista langa raionul de bere niste rafturi pline cu tipuri care mai de care mai exotice de bere din majoritatea tarilor care o produc. Data viitoate cand trec pe acolo o sa caut si te anunt.

  4. Am vazut, in repetate randuri, ca aveau Ottakringer in Billa din Timisoara,de pe Gheorghe Lazar. Imi luam des de acolo,in amintirea timpurilor petrecute in civilizatie.

  5. eu impotr berea in romania bulgaria si ungaria, am contract de exclusivitate si actiuni in fabrica dar de un an am renuntat dupa ce am pierdut in romania 470 mii euro bani care nu cred ca o sa ii mai vad de la billa spar pic…….

  6. Foarte buna berea, calitate maxima. Dar va recomand sa o incercati pe Ottakringer Citrus, am cumparat 12 sticle din Real

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.