Idee de cadou: genți de voiaj colorate (sau măcar neobișnuite)

Mie îmi plac lucrurile colorate. Cu cât mai multă culoare, cu atât mai bine. De-asta, de fiecare dată când călătoresc pe undeva, mă apucă depresia când văd câte geamantane închise la culoare se lăfăie pe banda rulantă. Inclusiv al meu. 

Am găsit câteva idei mișto de trolere care ies un pic în evidență, mai ales când sunt înconjurate de geamantane triste, în culori urâte, închise, de parcă toate ar fi venit din același subsol de metrou bucureștean.

Din păcate, deși toate sunt absolut cumpărabile – adică mi le-aș dori mâine!, ele nu sunt disponibile. Adică nu (mai) pot fi cumpărate. Cât de dezamăgitor!

suitsuit cases

SuitSuit Cases, de la Firebox

SuitSuit-Washing-Machine-Suitcase

Pe asta nu am reușit să o găsesc de vânzare niciunde, tot de Firebox era vândută dar… se pare că am pierdut acest tren (sic!). Cred că știu de ce îmi plac obiectele care au forma altor obiecte (am o cutie pentru detergent, în formă de mașină de spălat): pentru că nu am prea avut jucării în copilărie (toți aveam aceleași jucării triste, câteva modele, din plastic casant și zgâriecios) și acum mă agăț de orice miniatură. Am și niște căzi de baie din plastic, tot miniaturale, care îmi plac la nebunie.

Cum v-ar plăcea un troler transparent? Pur și simplu, să fie făcut din plastic dur, transparent, care să permită oricui inspectarea conținutului!? Eu sunt de părere că ar trebui să ai curaj ca să umbli printr-o țară nouă și necunoscută cu chiloții la vedere, înghesuiți lângă tot conținutul bagajului tău, în plastic transparent.

Cei de la Crumpler Australia s-au gândit la cei mai exhibiționiști dintre noi și au creat aceste suitcases (chiar, noi de ce le zicem trolere, iar în engleză sunt suitcases?) totalmente transparente.

crumpler transparent 5

Cred că efectul scontat era trecerea mai rapidă prin aparatul cu raze X care le arată celor de la aeroport ce ai în geantă, dar sunt sigură că absolut fiecare agent de securitate care vede așa o minunăție se uită cu mai multă atenție la ea – pentru că e normal să te uiți, când ți se arată totul, nu? Bine, nu cred că există cineva care călătorește cu zeci de kile de morcovi și hălci de carne, dar pentru efectul artistic, poza de mai jos e tare faină.

clearly suitcase crumpler

rochie transparenta

Cine spune că nu s-ar uita ^ ori minte, ori e nevastă-sa lângă el!

crumpler transparent 2

crumpler transparent 3

crumpler transparent 4

De la Crumpler Clearly. Din păcate, Crumpler Europa și Crumpler Australia sunt firme diferite, chiar dacă produc genți sub același brand. Așa că geamantanul transparent nu poate fi găsit în Europa, iar din Australia e… mai greu de comandat. Nu imposibil, dar greu.

În fine, am văzut în aeroport, când am fost în Italia, niște trolere tare simpatice, cred că erau de la Lamonza, pentru că unul dintre ele semăna bine de tot cu ăsta:

travel suitcase city lamonza

Măcar ăsta e disponibil, costă 349 de lei. Cam mult, cu banii ăia îți poți lua bilete de avion ieftine către următoarea destinație. Dar dacă ești un frequent flyer, merită să dai aproape 100 de euro pe o geantă frumoasă, cu care să nu-ți fie rușine să fii văzut în orice oraș european sau de mai departe.

7 thoughts on “Idee de cadou: genți de voiaj colorate (sau măcar neobișnuite)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.