Idee de făcut succes online

Vreau un site care să-mi ofere posibilitatea de a vedea doar textul de pe absolut orice alt site. Browserele au opțiunea asta, dar eu vreau un site care să-mi afișeze doar textul. Să intru pe doar-text.ro sau textonly.ro, introduc url-ul site-ului de pe care vreau să citesc ceva și văd textul și atât.

M-am săturat de reclame care se întind pe toată pagina și care nu pot fi oprite decât dacă ești creatorul lor și știi unde este ascuns butonul. Nu mai vreau să văd șapte reclame uriașe până să citesc un articol. Este motivul principal pentru care nu mai intru pe site-urile ziarelor sau televiziunilor din România. O să-mi spuneți că site-urile trăiesc din reclamă. Bine. Dar trebuie să fie reclamă nesimțită?

Există LOLinator și ăsta, nu se găsește vreun antreprenor de succes care să pună în aplicare și ideea mea?

14 thoughts on “Idee de făcut succes online”

 1. Din cate-am inteles, problema de fapt e reclama in sine. Si in cazul asta, cred ca si un RSS Feed Reader ar fi de-ajuns, pentru ca in reader ti se inregistreaza doar content-ul postarii, nu si reclamele puse in frame-urile site-ului :)

 2. In cazu-n care feedu’ e incomplet, atunci ai 3 optiuni:
  1) atata-i pizdui pana isi pun feed complet ca tot omu’ botezat
  2) iti faci rost de un mirroring service
  3) dezactivezi temporar din browser flash si ActiveX ca sa nu-ti mai faca tiganiile alea de reclame popup ;)

 3. Hmm si cum s-ar monetiza toata chestia asta? Eu de ex folosesc google reader insa e feed-ul incomplet si tot la ei pe site ajungi..insa cred ca mozilla are niste plugin-uri care sa dezactiveze Flash-ul..

  Ai perfecta dreptate, mai degraba as face o campanie online, un protest in sensul asta.

 4. Pancu, nu vreau un site pe care să îl vizitez și care să fure conținutul altor site-uri, vreaun un site-filtru, care să-mi scoată de pe site-urile vizitate tot ce înseamnă imagine sau flash. Nu știu de unde și-ar scoate banii, eu am venit doar cu ideea.

  Iulyk, și dacă folosesc Chrome? :D

 5. La noi publicitatea se face prost și fără discernământ. AdBlock Plus e ăl mai bun! Eu deja sunt terorizată de pop-up-uri sau rollovere, am dezvoltat și un traseu specific cu mousul să ocolesc mereu toatre zonele cu posibilitate de bannere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.