Internet Explorer 9 – #IE9camp – cu Microsoft, la Covasna

Oamenii de la Microsoft România m-au invitat la Covasna ca să povestim despre una, despre alta, despre Internet Explorer 9, Windows Live Messenger, Skydrive şi alte minunăţii.

Detaliile „tehnice” le-a notat deja Radu aka nwradu, chiar în timpul prezentărilor. Omul ăsta e foarte serios şi muncitor, dar mă aşteptam să fie un picuţ mai sociabil. Sau poate că nu-i place faţa mea. :D

Înainte de orice, o să vă rog să lăsaţi heităreala dacă aveţi de gând să comentaţi aiurea.

e-ul albastru a evoluat mult. Nu mai e browserul urât de acum 10 ani, chiar arată bine, se mişcă mult mai repede şi nu doar ţine pasul cu vremurile şi „moda”, ci chiar lucrează pentru ca noi să navigăm în siguranţă. Nu trebuie să mă credeţi pe cuvânt, îl puteţi instala dacă aveţi un Windows mai nouţ decât XP.

[În paranteză fie spus, nu-mi vine să cred că domeniul internetexplorer.com e „parcat” aiurea pe uliţele interneţilor!]

Câteva idei „furate” de pe Twitter [blogul e sfânt, pariez că peste un an n-o să mai găsiţi nimic pe hashtag-ul #IE9camp] şi culese din amintiri:

  • hoinaru: SkyDrive e foarte tare pentru cei care n-au instalat Office şi vor să editeze chestii repede! skydrive.com
  • gaben_ro: Windows Skydrive poate găzdui GRATUIT 25 DE GB de informaţie!
  • eu: Video HD în conversaţii pe Windows Live Messenger. nice, dar mai e mult până departe, sunt multe laptopuri cu camere web nasoale.
  • tot eu: Windows Live permite integrarea cu Facebook, LinkedIn etc. Nu ştiam asta. Mai mănânc un pişcot şi iau notiţe.
  • ieaddons.com/ro. Sunt vreo 40 de addons în română pentru Internet Explorer.
  • hoinaru: Siteul The Killers e făcut în HTML5 şi arată foarte mişto!
  • Nu e musai să aveţi cont de Hotmail pentru a vă face un cont Windows Live. Eu mi-am folosit adres curentă, chestie care mi se pare foarte tare. Oricum am mai multe adrese de e-mail decât pot duce, o adresă îmi plus îmi mai lipsea!
  • Nu în ultimul rând, verificaţi asta afară: director.bonjovi.com

Acum, că am terminat cu bulinuţele, mai vreau să zic atât: Microsoft are incredibil de multe produse. Majoritatea mă citiţi de pe un computer cu sistemul de operare Windows, dar câţi ştiţi despre toate produsele lor? Adevărul e că mulţi am rămas cu ideea că Microsoft face Windows, Office şi cam atât. A, da, parcă are şi ceva legătură cu Hotmail. Nu-i aşa. Şi o companie atât de mare nu are cum să lanseze produse mediocre [apropo, azi am aflat că oamenii de la Mozilla au spus că Firefox nu a fost creat pentru companii, în timp ce Microsoft… well, mergeţi în cel mai apropiat birou şi vedeţi ce browser folosesc omuleţii de-acolo].

O să revin cu un articol scris cu mintea ceva mai odihnită; acum nu sunt foarte coerentă pentru că nu mi-am mai dormit cele 10 ore „regulamentare” de aproape o săptămână şi azi, timp de patru sau cinci ore, am fost pe coclauri cu nişte cetăţeni foarte pasionaţi de off-road. Creieri zdruncinaţi, noroaie, senzaţii tari. A fost foarte fain. Şi despre hotelul Clermont o să scriu un articol, chiar mi-a plăcut. Nu-mi vine să cred că dimineaţă pornim deja spre casă cătă căşi!

P.S. Da, ştiu că am pus # în titlu şi am ajuns în „tabăra” celor pe care-i certam pentru asta. Da’ o mică abatere îmi iertaţi, bine?

5 thoughts on “Internet Explorer 9 – #IE9camp – cu Microsoft, la Covasna”

  1. Pingback: Denisa Bârgău [nevastă de Coşmar] » Despre Internet Explorer 9, la Covasna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.