Ieri am fost… iarna

La Petroşani încă mai este zăpadă, multă chiar. Şi chiar dacă afară era destul de cald încât să-mi las geaca în maşină, n-am făcut-o, pentru că era cald doar unde bătea soarele. La umbră era încă iarnă. Am fost într-o foarte scurtă excursie cu tata şi cu un Sony Alpha 380 pe care îl testez pentru câteva săptămâni – şi despre care o să vă povestesc în curând.

A ieşit ceea ce se vede aici.

10 thoughts on “Ieri am fost… iarna”

  1. E superb…Nici orasul meu nu e prea departe de Petrosani,dar n-am mai fost pe-acolo de vreo doi ani.
    Off topic:Te rog mult,informeaza-te ce se intampla cu site-ul Daily Cotcodac.De vreo doua zile imi afiseaza Server not found,indiferent de pe ce retea il accesez.Fie ca intru pe Modzilla sau Explorer,e acelasi lucru.

  2. As dori sa fac niste precizari aici. Ar trebui sa fii mai rezervata atunci cand vorbesti despre astfel de aparate foto. Asa zisul test, in cazul in care nu ai alte cadre care sa ma contrazica, este in proportie de 80% inutil. Calitatea imaginii (inclusiv zgomotul de imagine) pe care o poate atinge un aparat foto este apreciata dupa teste, efectuate in mod controlat. A fotografia dintr-o masina in timpul mersului, cu atat mai mult avand geamul ridicat, este ceva barbar. Nu se pot trage concluzii legate de claritatea imaginilor, acuratetea focalizarii si performantele stabilizatorului de imagine. As putea spune ca a nimerit balansul de alb. Acestea nu sunt aparate foto destinate oamenilor care doresc doar sa apese un buton si trbuie folosite corect. Fac aceste precizari pentru ca ai un blog citit de multa lume si articolele precum acesta pot reprezenta un punct de vedere eronat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.