În ce univers ziua de luni şi data de 13 sunt norocoase?

cosmote radarmeAm aflat eu: în universul Cosmote. Săptămâna asta a luat startul un concurs tare interesant pentru abonaţii şi utilizatorii de cartele preplătite Cosmote. Premiile pot ajunge până la 982.000 de euro. Campania se derulează în perioada 6 august – 1 decembrie 2013 inclusiv şi îşi propune să promoveze Opţiunea „Grup” a aplicaţiei mobile de socializare „RadarMe powered by COSMOTE”.

RadarMe este o aplicaţie pe care trebuie să o ai pe telefon ca să fii permanent în legătură cu cei cunoscuţi [sau necunoscuţi]. Aplicaţia RadarMe powered by Cosmote este bazată pe localizare, cu servicii de chat, creare de grupuri şi alte opţiuni. Aplicaţia este oferită în variantă gratuită, cu posibilitatea de achiziţionare a opţiunilor direct din interfaţa aplicaţiei. Utilizând aplicatia poţi intra în contact, ţine legătura cu prietenii tăi sau îţi poţi face unii noi. Interfaţa de tip radar îţi oferă în timp real harta cu utilizatorii care şi-au activat afişarea detaliilor despre profilul lor şi care şi-au declarat vizibilitatea pe hartă pe o distanţă de maximum 50 de kilometri. Dacă eşti client Cosmote, poţi cumpara Opţiunea „RadarMe” [0,6 euro fără TVA, lunar], care îţi oferă un preţ mult mai bun la un set de opţiuni ale aplicaţiei, plus un grup for life! Și încă: la activarea unei extra-opţiuni Connect Mobile până la data de 20 august 2013, opţiunea RadarMe va fi oferită bonus atâta timp cât vă menţineţi activă pe cont extraopţiunea Connect Mobile.

Tot ce aveţi de făcut pentru a vă înscrie în campania promoţională „Poţi deveni puţin mai bogat în fiecare zi” este să achiziţionaţi cel puțin o Opţiune „Grup” pentru aplicaţia „RadarMe powered by COSMOTE”, trimiţând un SMS la numărul scurt 278. Fiecare SMS trimis vă oferă dreptul de a crea un nou Grup care poate fi folosit în aplicaţia RadarMe, plus şanse de câştig la extragerile lunare ale premiilor „13 este ziua ta norocoasă” şi a Marelui Premiu final. De asemenea, fiecare SMS trimis într-o zi vă înscrie la tragerea la sorţi a Premiului Zilnic. În plus: dacă ai Opţiunea „RadarMe” activă la momentul trimiterii SMSului la 278, ţi se dublează multe şanse pe care le primeşti odată cu acel SMS!

Pe durata campaniei promoţionale, patru tipuri de premii sunt disponibile pentru participanți, toate în bani, iar valoarea totală a premiilor poate urca până la 982.000 de euro

  1. Un Premiu Zilnic ajunge până la 5.000 de euro [de marţi până duminică inclusiv]. Pentru a participa la tragerea la sorți a Premiilor Zilnice trebuie să trimiteţi cel puţin un SMS la 278 în ziua respectivă. Fiecare utilizator are o singură şansă la tragerea la sorţi zilnică, dar cu cât va cumpăra mai multe Opțiuni „Grup”, cu atât valoarea premiului crește!. Valoarea premiului zilnic începe de la 500 de euro [dacă ai fost extras câștigător și ai trimis un singur SMS] şi poate ajunge până la 5.000 de euro [dacă ai fost extras câștigător și ai trimis 10 SMS-uri în acea zi]. La cât de frenetic tastează “tineretul din ziua de azi”, sunt convinsă că pentru ei 10 SMS-uri sunt o nimica toată.
  2. În timpul campaniei, COSMOTE transformă lunea în ziua preferată din săptămână pentru clienţii COSMOTE care cumpără Opțiunile „Grup” pentru a fi folosite în aplicaţia „RadarMe powered by COSMOTE”, pentru că în zilele de luni premiul maxim este de 4 ori mai mare faţă de cel din celelalte zile ale săptamânii. Astfel, premiul de luni poate ajunge până la 20.000 de euro, iar valoarea premiilor începe de la 500 de euro, în funcție de numărul de SMS-uri trimis [până la 40 pe zi sunt luate în considerare pentru premiul de luni].
  3. Ziua de 13 devine şi ea una norocoasă, pe durata campaniei. Oricine a achiziționat Opţiunea „Grup” prin SMS la 278 până pe 12 august, respectiv 12 septembrie, 12 octombrie sau 12 noiembrie, poate câştiga în ziua de 13 a lunilor respective un premiu de fix 13.000 de euro. Toate şansele acumulate prin SMS-urile trimise in perioada 13 a lunii trecute – 12 luna curentă sunt luate in considerare.
  4. Nu în ultimul rând, fiecare Opţiune „Grup” care poate fi folosită în „RadarMe powered by COSMOTE”, achiziţionată în timpul perioadei promoţionale, oferă clienţilor mai multe şanse la câştigarea Marelui Premiu de 100.000 de euro după 118 de zile de campanie promoţională.

Vă puteţi alătura campaniei promoţionale „Poți deveni puţin mai bogat în fiecare zi” oricând în cele 118 de zile de concurs. Valoarea unui SMS pentru achiziţia unei Opțiuni „Grup” este 0,99 euro [TVA inclus] pentru abonaţi, respectiv 0,80 euro credit pentru utilizatorii cartelelor preplătite [TVA achitându-se la cumpărarea cartelei sau a valorii de reîncarcare]. Nu se percep taxe adiţionale pentru înscrierea în concurs.

Regulamentul complet al concursului îl găsiţi aici.

Succes! :)

3 thoughts on “În ce univers ziua de luni şi data de 13 sunt norocoase?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.