În România, dacă eşti suficient de important, poţi ieşi din închisoare când vrei tu?

pă partea economică...Întreb asta pentru că ieri am tot auzit la TV ştirea conform căreia CONDAMNATUL George Becali ar putea ieşi din închisoare pentru trei luni. El a formulat această cerere ca să-şi pună la punct afacerile. „Omul de afaceri a cerut întreruperea executării pedepsei pentru trei luni pentru a-şi putea pune la punct afacerile. Judecătorii nu au luat însă azi o decizie şi se vor pronunţa miercuri în acest caz”. [Realitatea]

Va să zică, executarea pedepsei cu închisoarea a devenit opţională în România? Dacă eşti condamnat pentru că ai făcut o măgărie – sau mai multe -, odată închis poţi negocia cu judecătorii? Şi ce le spui?

Ştiu că ar trebui să fiu închis şi să primesc ţigări peste gard şi vizite o dată pe săptămână, dar nu mă lăsaţi puţin până acasă, vreo trei luni, aşa, ca să-mi las afacerile în regulă?

Copiii sau oamenii mei de încredere trebuie să ştie de unde să încaseze şi unde să plătească, iar eu nu am apucat să le explic cum funcţionează afacerile mele pă partea economică. Nu, domnilor judecători, nu o să fug din ţară! E adevărat că am vrut să fug din ţară atunci când m-aţi înhăţat, dar acum m-am resemnat, nu mai fug, vreau DOAR TREI LUNI ca să mă asigur că la ieşire o să mai am telemea, pă partea economică, mă-nţelegeţi?!

Dup-aia promit că mă întorc de bunăvoie la bulău brutărie penitenciar, aveţi cuvântul meu de onoare! Şi ce dracu’, doar ştiţi că, pă partea economică, sunt un om de cuvânt!

România, 2013.

9 thoughts on “În România, dacă eşti suficient de important, poţi ieşi din închisoare când vrei tu?”

 1. As putea sa bag mana in foc ca, pana la urma il vor socoti bolnav si va iesi de tot de la racorica.
  Asta se intampla pt ca in romania justitia e un bun pierdut.

 2. Daca ii vor aproba cererea, Romania va ajunge de rasul curcilor. Unde s-a mai vazut asa ceva?

  Nu e destul ca primesc tratament preferential in puscarie, celule VIP si alte chestii care mie personal nu mi se par corecte. Mai vor si mini vacante …

 3. ce importanta te crezi sa scri despre becali si nici 0.00001% din ce e el nu esti.gunoi,vorbesti prostii.bineinteles ca o sa stergi commentu,tipic,dar poate te unge la suflet.

  1. @„`: Crede-mă că nu am ce să-ţi răspund. Uite, nu ţi-am şters comentariul, ca să vadă toată lumea cine sunt „fanii” acestui maimuţoi parvenit [nu că n-ar fi evident…].
   În rest, eşti fără speranţă. Să fii sănătos.

 4. Ce e pacat ca omul asta macar a mai ajutat pe ici pe colo, nu zic ca nu e drept ca e la puscarie, a gresit sa plateasca dar restul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.