INGrijorător?

Într-un articol intitulat „Cu copiii pe plantaţie”, pe iqads.ro, Cristiana Florea spune că noul spot ING Asigurări este unul OK. Recunoosc că şi eu m-am uitat cu atenţie când l-am văzut prima dată [aşa cum fac, dealtfel, cu fiecare spot nou, deci până aici, nimic deosebit] – şi eram aproape convinsă că, fiind decembrie, este pentru Festivalul Brazilor de Crăciun [de pe site: „Printre cele mai importante rezultate obtinute în urma strângerii de fonduri în cei cinci ani de existenta se numara: centre de zi pentru copiii exploatati economic în Bucuresti si Iasi].
Revenind la ING, spotul mi se pare puţin tras de păr, poate şi pentru că nu sunt în target [expresie des folosită de publicitari când cineva nu înţelege o reclamă – nu e cazul – sau când cuiva nu îi place o reclamă]. Poate că sunt sătulă de poveşti triste şi vreau să văd partea plină a paharului. Prefer să văd un om fericit, liniştit că are o asigurare, decât un copil trist, care munceşte din greu pentru a-şi întreţine fraţii mai mici, pentru că părinţii lor nu s-au „asigurat că nu lasă pe mâinile copilului responsabilităţile unui adult”.
Chiar şi revăzându-l, mă duce cu gândul la Festivalul Brazilor de Crăciun. Asta cred că nu e bine pentru ING. Alte păreri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.