Pe „tron” se mai fac şi integrame

Am fost zilele trecute în vizită la nişte prieteni şi, pe rezervorul cu apă al toaletei, am văzut o revistuţă de integrame şi un pix. Şi mi-am amintit de vremurile în care şi baia mea era depozit de reviste.

De când am primit telefonul Nokia N9, nici o bucăţică de hârtie tipărită nu şi-a mai găsit drumul spre baia mea. Tot ce am acolo este o brichetă şi un „butoi” te tablă de la berea Desperados, pe care aşez cana de cafea. Să arunce primul cu piatra cine nu îşi bea cafeaua de dimineaţă pe „tron”. 

integrame

Persoana care face integrame în încăperea unde intră o singură persoană este una cât se poate de offline. Nici cont de Facebook nu are, pentru că lucrează în schimburi aproape imposibile şi mai are şi un copil de crescut. Aşa se explică absenţa ei online şi deci lipsa de interes pentru un smartphone.

Am văzut pe 9Gag că sunt şi alţii ca mine – dacă îşi uită telefonul când merg la toaletă, sunt obligaţi să citească altceva, cum ar fi etichetele produselor din apropiere. Dar iată că încă se mai fac şi integrame. Editura MAXIM nu moare, dar poate că ar fi bine să-şi facă o aplicaţie de Android cu integrame, pentru că sunt sigură că a pierdut o mulţime de clienţi de când au apărut smartphoanele. :)

Voi ce citiţi pe „tron”?

14 thoughts on “Pe „tron” se mai fac şi integrame”

 1. Eu pe tron am citit pana sa vina frigul, „Romania asa cum era pe la 1918” de Nicolae Iorga.

  Din cand in cand ma uit la gresie si imi inchipui figuri de oameni, masti, etc , dupa imaginatie, urmarind desenele gresiei.

  De ce ?
  Cred ca daca ne sustragem atentia de la actiunea tributara regnului animal, cu ceva ce ne atrage imaginatia, suntem regi ai fanteziei, nu ai servitutii, fiecare la tronul lui.

 2. Eu arunc cu piatra! Cum sa imi pot savura cafeaua de dimineata pe toaleta? Eww. Baia si garderoba sunt camerele in care mancarea si bautura nu au ce cauta, in viziunea mea.
  Am mai nimerit si eu in bai-biblioteca si mi se pare ciudat sa duci acolo lucruri cu care sa iti umpli timpul. Acolo iti faci treaba, te speli pe maini si pleci, nu te relaxezi…in diverse mirosuri, ca sa fiu scarboasa.

  1. @Maddy: Nu da prea tare, că doare! Îţi faci treaba dacă poţi s-o faci rapid, dacă nu, mai citeşti un blog, o ştire, un Facebook… Şi nu trebuie să stai în putoare, tragi apa, pui „buline” parfumate în vasul de WC, dai cu AmbiPur Freshelle etc.

 3. De obicei intru cu telefonul (stau pe net sau ma joc). Dar in mai multe randuri l-am uitat, asa ca am invatat „retetele” pt pasta de dinti, sampon… odata am citit chiar si intstructiunile de pe pachetul de OB…Sunt chiar amuzante :)

 4. Cand eram mai mic, mergeam la buda cu cartea pe care o citeam la momentul respectiv, mai ales daca era vorba despre Jules Verne.

  Acu’ merg la buda cu smartfonu’ si ma dau pe net. Verific mailurile, citesc vreun blog sau vreun forum. Cateodata mai si postez (pe forumuri sau bloguri) de pe „tron”. Nu acum :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.