Întrebare

wedding table Zilele astea am fost off de pe blog nu doar din cauza anotimpului care şi-a cam forţat începutul şi norocul, ci şi din cauza [sau „datorită”? hmm] unui serial pe care l-am descoperit foarte de curând şi la care a trebuit să mă uit până la epuizarea episoadelor apărute până acum.

Şi printre multe alte întrebări legate sau generate de filmele roz la care mă mai uit din când în când, am una care mă roade de ceva vreme:

De ce naiba toţi bărbaţii – wedding plannerşi sunt gay? Toţi, dar absolut toţi. Să fie din cauză că ei nu vor putea îmbrăca niciodată rochia albă de mireasă?

foto

13 thoughts on “Întrebare”

  1. Sarah Connor – Still Crazy in love(final part of the osla suite trilogy) asculta asta…o sa-ti imbunatateasca starea de spirit :P mai ales daca iti place muzica de genul asta.

  2. Pentru ca niciodata un alt barbat adevarat nu s-ar ocupa de toate chestiile astea siropoase si cu siguranta ca ar uita si data la care este planificata aceea nunta.

  3. Am observat si eu ca e o chestie intalnita in majoritatea filmelor care contin o nunta.Cat despre serial, nu spun care e da stiu ca ma voi apuca si eu de vazut la el ;)

  4. Pentru același motiv pentru care majoritatea creatorilor de modă de succes sunt gay. Poate că își explorează partea feminină, răspund astfel și la nevoile femeilor…nu știu. Dar dacă mă convertesc cumva, promit să dau un răspuns, pentru a desluși enigma. Cred că acceleratorul de particule din Elveția nu o poate desluși…:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.