Kids today…

Tocmai am primit un apel cu număr ascuns pe numărul de telefon pe care nu mi-l cunosc decât membrii familiei şi vreo trei prieteni apropiaţi.

– Alo, zic, nemulţumită că sunt deranjată sâmbătă seara, la ora 11.
– Alo, sunt prietena prietenului tău, zice o voce de fată la vreo 15-16 ani.
– Hmm, puţin probabil, răspund.
– De ce? Da’ cum te cheamă?
– Nu aşa se începe o conversaţie. Şi cred că ai greşit numărul.
– Nu. Cred că ar fi cazul să-l mai laşi în pace!
– Da’ zi-mi cine eşti.
– Mnu. Fată dragă, cred că ai greşit numărul. 
– De ce?
– Păi eu sunt măritată de nişte ani şi…
– Ooo, atunci mă scuzaţi.
– Nici o problemă.

Astea-s urmările faptului că suntem mai multe femei decât bărbaţi pe Pământ. Biata fată, dacă ar fi fost un picuţ mai politicoasă poate că mai stăteam cu ea la poveşti şi-i explicam că nu aşa se face. Da’ n-are decât să înveţe pe propria-i piele. Viaţa e greu.

22 thoughts on “Kids today…”

 1. Dar eu puneam punctuleţul roşu de la laser pe oameni la semfor, deci cine-s să vorbesc! Încremeneau ăia, că noi stăteam fix lânga unitatea militară.
  Şi nu eram blondă pe atunci.

 2. Scurta introducere ne spune ca nu avea suficiente minute, in plus credem ca esti si prietena sotului tau, singurul lucru nedemonstrat e prietenia fatucai cu sotul tau si daca avea voce de copila nu inseamna ca si era una :D

 3. „astea-s urmările ……..”. Cu ce efect dacă unele n-au minte? o balanţă cu fructe bune şi o balanţă cu doar câteva fructe bune se compară? iei stricăciunile? vorbesc în general. :P

 4. Generatia feisbuc, nochia si moni. Telefonul e doar de glamour, ei ghidandu-se dupa faptul ca butonul verde e play si cel rosu stop. Si eu mai primesc apeluri de la oligofreni cu prea multe minute pe cosmote. Raspund, pun telefonul undeva si plec. Sper sa li se termine minutele candva.

  @ copila mie mi-a bagat cineva un laser dintr-ala in ochi acum cateva sapt la Oradea? Era dintr-o masina in mers. Super enervant. Ce faceai in seara aia? ai alibi? :)

 5. Prima data imi place atitudinea ta, faptul ca i-ar fi dat sfat. Atitudinea ei, ca a terminat intrebarile cand a aflat ca esti maritata(sper respect nu numai faptul ca nu e vb de fata care cauta).
  Nr. ascuns are farmecul ei la varsta ei… te poti ascunde ca si cum ti-ai inchide ochii.
  Iar minutele astea in cosmote :D mi-au creat si mie cateva apeluri neplacute, ba chiar asemanator cu Domnisoara care a apleat.

 6. Vorbesti de Kids? Ce zici de destepti care au chef de glume si profita de faptul ca ai lasat un nr. de mobil ( personal , ca de la servici nu mi-au dat) pentru contact in caz de urgente- ca nu pot veni la examene de formare profesionala si alte de-astea, sa-ti trimita mesaje ca ti-au vazut verigheta, dar ca te plac si ar vrea sa te invite in oras!!! Bai, frate! Las-o mai moale , ca nu ai gasit nr. meu la anunturi de cuplaj!

 7. M-am decis ca de acum în colo când o să fiu sunat din greșeală, să mp dau drept persoana căutată. Să le fie învățătură de minte să se uite de 2 ori la numărul apelat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.